Canan Karatay'dan korkutan açıklama! 2025 yılına dikkat! Tüm dünya buna hazırlık yapıyor

Canan Karatay'dan korkutan açıklama! 2025 yılına dikkat! Tüm dünya buna hazırlık yapıyor

Bilimsel çalışmalarıyla kişisel görüşlerini birleştirdiği açıklamaları ile dikkat çeken Canan Karatay, son açıklamasıyla resmen felaketi duyurdu. 2025 yılına dikkat çeken Karatay, 'Tüm dünya buna hazırlık yapıyor' dedi. İşte, Canan Karatay'ın felaket açıklaması...

Sağlıklı beslenme ve bilimsel araştırmalar konusunda yaptığı açıklamalarıyla dikkat çeken Canan Karatay, son açıklamasında o felakete dikkat çekti. 2025 yılında tüm dünyayı etkisi altına alacak tehlikeye odaklanan Canan Karatay, tüm dünyanın olası risklere karşı hazırlıklara başladığını söyledi.

TEHLİKE 2025'TE TÜM DÜNYAYI VURACAK

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, şimdilerde dünyayı bekleyen yeni bir felakete işaret etti. Doğal alanların tahrip edilmesine dikkat çekerek bu alanların olası bir felaket durumunda koruma sağlayacağını belirten Karatay, 2025'te tüm insanlığı bekleyen kıtlığı öngörüyor.

c-h-3-2-kuraklik.jpg

Özellikle maden ocaklarından kaynaklanan orman tahribatı ve zeytinliklerin önemini vurgulayan Canan Hoca, şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşan 2025 yılında dünya genelinde büyük bir kıtlık yaşanması bekleniyor ve tüm dünya bu olası felakete karşı hazırlıklarını sürdürüyor. Bu noktada, maden ocakları nedeniyle yok edilen ormanlar ve özellikle zeytinliklerin hayati önemini vurgulamak istiyorum.

c-h-3-1.jpg

Zeytin ağaçları gelecekte bizi ayakta tutacak unsurlar arasında yer alacak. Bu ağaçlar son derece dayanıklı ve zorlu koşullara karşı direnç gösterebilen varlıklardır.

Kuraklık, soğuk, zorlu araziler ve çeşitli zorluklar karşısında bile dimdik ayakta kalabilen zeytin ağaçları, devletlerin ayakta kalabilmesi için kritik bir rol oynayacak. Zeytin meyvesi ve yağı da büyük bir değere sahiptir. Lütfen zeytin ağaçlarının yok edilmesine engel olalım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN