Deterjanları hemen çöpe atın! Canan Karatay uyardı: Yerine bunu kullanın

Deterjanları hemen çöpe atın! Canan Karatay uyardı: Yerine bunu kullanın

Canan Karatay' "Çamaşırları bununla yıkayın" diyerek gündeme bomba gibi düştü! Farklı bir öneri sunan Karatay, "Bunu kullanın" diyerek açıkladı! Deterjanlarda ölümcül tehlike... Hemen çöpe atın!

Ünlü İç Hastalıkları Doktoru Prof. Dr. Canan Karatay, son önerisiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Geleneksel yöntemlerin ötesinde bir öneri sunan Karatay, çamaşır yıkamada farklı bir yaklaşım sergiledi. "Çamaşırları bunu kullanarak yıkayın" diyerek yaptığı çarpıcı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti.

"DETERJANLARI ÇÖPE ATIN"

3-001.jpg

Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıkla ilgili çarpıcı açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Bu sefer, çamaşır yıkama konusundaki önerilerini paylaşarak dikkatleri üzerine çekerek insanları evlerindeki potansiyel tehlikelere karşı uyardı.

ÇAMAŞIRLARI BUNUNLA YIKAYIN

sodyum-bikarbonat-1200x675.jpg

Karatay, deterjanların içerdiği kimyasalların oluşturabileceği risklere dikkat çekerek, "Deterjanları çöpe atın. Çamaşırları sodyum bikarbonat ile yıkayın. Bulaşıkları da makinede değil, normal sabunla yıkayın" ifadelerini kullandı.

VÜCUDU ZEHİRLİYOR

453.jpg​​​​​​​

Öte yandan havaya karışan temizlik malzemelerinin zehir olduğunu vurgulayan Karatay, "Evde kullanılan temizlik malzemeleri sadece çarşaflarda vs. kalmıyor, havaya da karışıyor ve biz bunları soluyoruz, vücut o zehir içeri girmesin diye burnu tıkıyor" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN