Gece yatmadan önce süte ekleyip için, nasıl kilo veriyorsunuz görün

Gece yatmadan önce süte ekleyip için, nasıl kilo veriyorsunuz görün

Fazla kilolarım var diyenler gece yatmadan içiyor kilo nedir bir daha düşünmüyor. Göbek çevresi yağlarını anında eriten bu kür evde bulunan çok basit İki malzeme ile yapılıyor. Süte ekle karıştır vücudunu yağlardan arındır. İşte hızlı kilo vermenin püf noktası…

Birkaç kilo fazlam var diyorsanız bu yöntemi deneyince pişman olmayacaksınız. Faydası saymakla bitmeyen bu yöntem ile birlikte fazla kilolarınız da yağ olup eriyor. Süt ve tarçın ikilisi birleştiğinde mükemmel bir yağ yakıcı ortaya çıkıyor. Tarçınlı süt ile birlikte ayda 4 kiloya kadar vermek mümkün olacak. İşte hızlı kilo vermenin püf noktası…

KOLAY KİLO VERMENİN PÜF NOKTASI

Tok tutma ve tatlı krizlerini önleme konusunda son derece yararlı olan tarçın süt ile birleştiğinde sindirim sistemini çalıştırıp metabolizmayı hızlandırıyor. Şişkinliği ve hazımsızlığa neden olan bakteriler konusunda da son derece başarılı olan tarçın şişkinlik gibi problemleri de ortadan kaldırıyor.

tarcin.jpg

TARÇININ FAYDALARI NELERDİR?

  1. Güçlü bir antioksidan özelliği sahip olan tarçın hücre hasarını azaltarak serbest radikallerle savaşır.
  2. Antienflamatuar etkiye sahip olan tarçın eklem ağrısı gibi inflamatuar durumlara iyi gelmektedir.
  3. Kan şekeri düzeyini kontrol altında tutmaya yarayan tarçın şeker hastaları tarafından da sıklıkla tercih edilir.
  4. Kalp sağlığını koruyan tarçın kan basıncını düşürerek seviyesini dengelemektedir. Aynı zamanda kalp damar hastalıklarına karşı da koruma sağlıyor.
  5. Bağışıklık sistemini güçlendiren tarçın soğuk algınlığı gibi enfeksiyonlara karşı da koruma sağlamaktadır.
  6. Kalsiyum açısından zengin olan süt ile birleşen tarçın kalsiyum emilimini arttırarak osteoporoz gibi hastalıkların önüne geçer.
  7. Uyku kalitesini arttırmak isteyen kişilerde tarçın ve süt içeriğinden yararlanıyor. Tarçın ve süt birleştiğinde uykuya dalma süreniz kısalırken daha derin bir uyku çekebilirsiniz.

tarcinli-sut-1.jpg

TARÇINLA ZAYIFLAMA YÖNTEMİ

Tarçın ve süt bir araya geldiğinde tokluk hissini arttırarak metabolizmayı hızlandırdığı görülmektedir. Aynı zamanda kan şekeri seviyesini dengeleyerek ani açlık ataklarının önüne geçip fazla tatlı isteklerini de baskılamaktadır. Ancak tarçınlı süt tüketirken şeker miktarına dikkat etmek gerekmektedir. Tam yağlı süt veya eklenmiş şeker bulunan tarçınlı sütü kilo verdirmek yerine kilo aldırdığı da biliniyor.

TARÇINLI SÜT TARİFİ, NASIL YAPILIR?

Tarçınlı süt için malzemeler:

  • 1 su bardağı az yağlı ya da light süt
  • 1 tatlı kaşığı tarçın

tarcinli-sut.jpg

TARÇINLI SÜT TARİFİ

Sütü ısıttıktan sonra bir bardağa alıp üzerine tarçın ekledikten sonra iyice karıştırınız.

İkindi de ara öğün olarak tüketebileceğiniz bu karışıma gece yatmadan önce de bir bardak içerek hem yağ yakabilir hem de uyku kalitenizi arttırabilirsiniz. Günde en fazla iki kez tüketebileceğiniz tarçınlı sütü düzenli tükettiğinizde ayda 4 kilo vererek karın ve bel çevresindeki fazla yağlardan kurtulabilirsiniz.

Zayıflama sürecinde tabii ki de tarçınlı süt tek başına yeterli olmayacaktır. Fazla tatlı ve meyve tüketimi yapmadan daha sağlıklı bir beslenme rutinine geçmeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN