Güzellik için tonla para harcamaya son! 12 damla limon, 1 kaşık zeytinyağı! Yöntem bizden uygulama sizden

Güzellik için tonla para harcamaya son! 12 damla limon, 1 kaşık zeytinyağı! Yöntem bizden uygulama sizden

Her evde bulunan zeytinyağı ve limon ikilisi birlikte tüketildiğinde neler olduğunu biliyor musunuz? Bir kaşık zeytinyağının içerisine 12 damla limon sıkıp tüketmeniz durumunda gördüklerinize Siz de inanamayacaksınız. Ne onlarca para ne de estetik doktoruna ihtiyacınız olacak. İşte çözümü bizden uygulaması sizden o yöntem…

Hem zeytinyağının hem de limonun saymakla bitmez faydaları vücutta mucizevi etkilere neden oluyor. 2 besinin bir araya gelmesi ile birlikte resmen bir kombo ortaya çıkıyor. Bir yemek kaşığı zeytinyağı ve 12 damla limon suyunun etkileri de herkese şaşırtıyor. İşte çözümü bizden uygulaması sizden o yöntem…

LİMON + ZEYTİNYAĞI ETKİSİ

1 kaşık zeytinyağının içerisine 12 damla limon suyu karıştırıp aç karnına tükettiğinizi de neler olabileceğine gelin hep birlikte bakalım. İkili karışımı aç karnına tüketmeniz durumunda cilt sağlığını destekleyeceğiniz gibi antienflamatör özellikleri ile birlikte kızarıklık, tahriş, akne ve sivilce problemlerini de azaltabilirsiniz.

Cildin pH dengesini düzenleyen limon cilt tonuna eşitlerken leke görünümünü de azaltmaktadır.

zeytinyagi-limon.jpg

Cildini yağlanma problemi olan kişilerin tüketebileceği bu karışım karaciğer dostu olmakla birlikte hücrelerinde hızla yenilenmesini sağlıyor.

Safra salgısını arttırarak yağlı yiyeceklerin sindirimini kolaylaştırabilirsiniz.

Düzenli tüketimde sindirimi daha kolay bir hale getirirken kabızlık sorununa da çözüm olacaksınız.

Bu karışımdan yararlanmak isteyen kişilerin sabahları aç karnına tüketmesi tavsiye edilmektedir. Bu uygulamayı yapmadan önce uzmanlara görüşü almayı unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN