İbn-i Sina asırlar önce reçeteyi yazmış! Tek bir malzeme ile saçlarınız fışkırsın… Dökülme derdine resmen son verecek

İbn-i Sina asırlar önce reçeteyi yazmış! Tek bir malzeme ile saçlarınız fışkırsın… Dökülme derdine resmen son verecek

Tıbbın babası olarak bilinen İbn-i Sina, meğer asırlar önce reçeteyi yazmış. Tek bir malzeme ile saçlarınız resmen fışkırarak çıkacak… Ne dökülme ne kırık ne kuruluk ne de cansızlık! Hepsini tek bir malzeme ile yok etme zamanı geldi.

Saçı ile başı dertte olanlar bu haber tam sizin için. Tek bir malzeme ile tüm sorunlarınızdan kurtulma fırsatı yakalayacaksınız. Dökülmelerden kırılmalara, sağlıksız saçlardan uzamama sorunlarına hepsinin çözüm tek bir yiyeceğe bağlı. Onu alın ve İbn-i Sina’nın reçetesini uygulamaya başlayın. Saçlarınız resmen fışkıracak.

ASRILIK BİLGİLER

İbn-i Sina yaşadığı dönemde sağlık konularına ilişkin çok önemli araştırmalar yapmış ve insanlığa oldukça faydası dokunmuştur. Yüzyıllar önce söyledikleri, yazdıkları günümüzde hala uygulanır. Özellikle de alternatif tıp ile ilgilenenler ya da doğal yöntemlerle tedavi olmak isteyenler İbn-i Sina’yı kendilerine hoca olarak görür.

sac.jpg

Cilt sorunlarından saç sorunlarına, vücuttaki herhangi bir hastalıktan sağlıklı yaşama kadar birçok tavsiyelerde bulunan İbn-i Sina bazı kitaplarında hangi yiyeceklerin hangi hastalıklara iyi geldiğinden dahi bahsetmiştir. İnsanlar ise günümüzde bile bunları dikkate almaya özen gösteriyor.

BU YÖNTEMLE SAÇLARINIZ FIŞKIRACAK

Sofralarımızdan eksik etmediğimiz, yemeklerimizin baş tacı sarımsak, İbn-i Sina’nın da yüzyıllar önce üstüne basa basa tavsiye ettiği yiyecekler arasında yer alıyor. Tıbbın babası olarak bilinen İbn-i Sina’nın yüzyıllar önce yazdığı reçetelerin içinde istisnasız sarımsak bulunuyor.

sac2.jpg

Özellikle de saçları ile başı dertte olanlara özel bir formül de var. Yaşınız fark etmeden saçlarınızla alakalı sorunlar yaşıyorsanız çare sarımsakta desek yalan olmaz.

Eğer hoşunuza gitmeyen şekilde beyazlıklarınız varsa ve saçlarınızın beyazlamasını engellemek istiyorsanız sarımsak tüketerek bunun önüne geçebilirsiniz.

yeni-proje-4.jpg

Öte yandan saç dökülmesi, kırılması gibi sorunların çözümü olarak da sarımsak tavsiye ediliyor. İçeriğinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde saçlarınızın daha parlak ve daha güçlü görünmesine yol açıyor. Ayrıca içindeki E, B, C vitaminleri sayesinde saçlardaki nem dengesi korunuyor. Bu da dökülmelerin önüne geçiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN