İbrahim Saraçoğlu'nun mucizevi karışımı! 1 kaşık yemek o hastalıklara meydan okuyor: Derman olmadığı dert yok!

İbrahim Saraçoğlu'nun mucizevi karışımı! 1 kaşık yemek o hastalıklara meydan okuyor: Derman olmadığı dert yok!

Hava sıcaklıklarında yaşanan değişikliklerden dolayı grip vakaları hızla arttı. Özellikle oruçtan dolayı insan vücuduna yayılan hastalıklar hızla etki gösterebiliyor. Bu tarz grip, soğuk algınlığı ve salgın hastalıklardan korunmak istiyorsanız mutlaka bu karışımı tüketin. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, mucizevi karışımını paylaştı. Bundan 1 yemek kaşığı yiyen o hastalıklardan korunuyor. İşte grip, nezle ve soğuk algınlığa derman olan o mucizevi karışım...

Hava değişimi birçok hastalığın yayılmasına neden olur. Birçok kişide mevsim değişikliğinden kaynaklı halsizlik, burun akıntısı, erken yorulma gibi belirtiler ortaya çıkar. Bu belirtiler aslında grip, salgın hastalık ve diğer hastalıkların habercisidir. Özellikle oruç döneminde gün içerisinde kaldığımız aç sürede bağışıklık sistemi düşebiliyor. Bundan dolayı tükettiğiniz besinler burada çok önemli. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, her sabah tükettiği mucizevi karışımı paylaştı. 1 yemek kaşığı yiyen bir daha hasta olmuyor. Bağışıklık sistemini baştan aşağı yeniliyor. Derman olmadığı hastalık yok! İşte İbrahim Saraçoğlu'nun mucizevi karışımının tarifi...

İBRAHİM SARAÇOĞLU MUCİZEVİ KARIŞIMINI PAYLAŞTI

Mevsim geçişlerinde çoğu hastalık hızla yayılır ve insan vücudunu ele geçirir. Bu hastalıklar halsizlik, baş ağrısı, mide bulantısı ve erken yorulma gibi belirtilere neden olur ve bu da kişinin yaşam kalitesinin düşmesiyle sonuçlanır. Şu sıralar sıkça görülen gripten korunmak istiyorsanız mutlaka bu karışımı tüketmelisiniz. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bu hastalıkların çözümünün tahinde olduğunu ifade ediyor.

hghghghg-55.jpg

1 YEMEK KAŞIĞI O HASTALIKLARA MEYDAN OKUYOR

Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kendisinin de her sabah tükettiği mucizevi besini açıkladı. Saraçoğlu, her sabah düzenli olarak tahin tükettiğini ifade etti. Faydalarını saymakla bitiremediği tahinin tahin romatizma hastaları için çok faydalı olduğu gibi olası romatizma riskinin de azalmasını sağladığını belirten Saraçoğlu, bol bol tüketin çağrısında bulundu.

ghhghghg-47.jpg

TAHİNİN FAYDALARI NELERDİR?

1- KALP SAĞLIĞINI KORUYOR

Yukarıda da söylediğimiz gibi kanın vücudumuzda sağlıkla dolaşmasını sağladığı için tahin, kalp krizi, inme gibi birçok sağlık sorununa yakalanma riskimizi azaltıyor. Kalbin sağlıkla çalışmasına destek oluyor. Bu etkisinden yararlanabilmek için her sabah kahvaltıda 3 ya da 4 yemek kaşığı kadar tahin yemeniz yeterli oluyor. Dilerseniz hem bu konuda daha etkili hem de daha lezzetli olması adına pekmezle karıştırarak da tüketebilirsiniz tabii, seçim sizin.

2- KEMİK VE KAS GELİŞİMİNİ DESTEKLİYOR

Tahinin içinde yüksek oranda kalsiyum bulunuyor demiştik. Kalsiyum, bildiğiniz gibi özellikle gelişim çağında kemik sağlığımız için bol bol almamız gereken minerallerden biri. Elbette bunu sadece süt ve süt ürünleri tüketerek yapmak zorunda da değiliz üstelik. Eğer çocuklarınızın sağlıklı bir kemik ve kas sistemine sahip olmalarını temenni ediyorsanız kahvaltılarda onlara da gönül rahatlığıyla tahin yedirebilirsiniz.

Üstelik tahinin bu etkisi sadece gelişim çağında değil tüm hayatımız boyunca bize destek oluyor. Her yaşta görülebilecek kırılgan kemikler, güçsüz kaslar gibi sorunlardan muzdaripseniz düzenli olarak tahin tüketmeye başlayarak kas ve kemik sisteminizi zamanla hiç olmadığı kadar güçlü bir hale getirebilirsiniz.

3- KANSIZLIĞA ÇARE OLUYOR

Tahinin ham maddesi susam, demir bakımından oldukça zengin olduğundan bu içeriğinden tahin tüketerek bol bol faydalanmak mümkün oluyor. Kansızlık, bir başka deyişle anemi sorunu yaşayanlar, günde birkaç yemek kaşığı tahin yiyerek günlük demir ihtiyaçlarının önemli bir bölümünü karşılayabiliyor.

jhjhhjjh.jpg

4- CİLDİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLİYOR

Tahinin faydalarını saymakla bitiremeyiz demiştik! Tahin, yukarıdaki birçok faydasına ek olarak içerdiği bolca vitamin ve mineralden aldığı güçle saç ve cilt sağlığını da destekliyor. Düzenli olarak kullanılması durumunda çok daha sağlıklı saç köklerine, çok daha gür ve sağlıkla ışıldayan saçlara sahip olmak mümkün oluyor.

Aynı şekilde cildin beslenmesini de sağlayan tahin, antioksidan özellikleriyle cildin temizlenmesini, hücrelerin yenilenmesini sağlıyor. Uzun vadede bu etkisi, yaşlanma karşıtı bir etki oluşmasını sağlıyor. Ciltteki lekelenmeler azalırken kırışıklıkların oluşma hızı da yavaşlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN