İngiltere’den herkesi korkutan açıklama yapıldı! Uzmanlardan uyarılar peş peşe geldi! Covid-19 salgınında iki yeni varyant tespit edildi

İngiltere’den herkesi korkutan açıklama yapıldı! Uzmanlardan uyarılar peş peşe geldi! Covid-19 salgınında iki yeni varyant tespit edildi

İngiltere’den herkesi korkutan haber geldi.Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını etkisini sürdürürken İngiltere'de ikinci yeni varyant tespit edildi. Omikron varyantının alt versiyonu olduğu ifade edilen yeni varyanta 21 ve XP isimleri verildi.

İngiltere’de iki yeni covid-19 varyantı tespit edildi. Omikron alt varyantı olduğu ifade edilirken yeni varyantlara 21 ve XP isimleri verildi. İngiltere’de yeni virüs alarmı verilirken bağışıklıktan kaçma riskinin olduğu da belirtildi.

İNGİLTERE YENİ VARYANT TESPİT ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Covid-19 salgını ile mücadele devam ederken İngiltere'den herkesi korkutan bir açıklama geldi. Omikron varyantının alt versiyonu olan iki yeni virüs tespit edildiği açıklaması yapıldı.Yapılan açıklamalar doğrultusunda yeni varyantlara 21 ve XP isimleri verildi. İngiltere sağlık güvenliği ajansı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda ülkede 12.10 varyantları çok sayıda alt versiyonu dolaştığı belirtildi. Yeni varyantların bağışıklıktan kaçma potansiyelinin çok yüksek olduğu belirtilirken uzmanlar yeni virüs için vatandaşları uyardı.

Varyantlara karşı en iyi savunmanın aşılar olduğunu belirten uzmanlar, vatandaşların aşı yaptırması gerektiğini vurguladı. Salgının başından bu yana 24 milyar insanın Corona virüse yakalandığı belirtilirken İngiltere'de 200 binden fazla kişinin covid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Covid 19 yeni varyant

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN