Kahvenin içine bunu katın 1 günde etkisini görün! İşte zayıflamak isteyenlere 1 günde etkisini gösteren tarif

Kahvenin içine bunu katın 1 günde etkisini görün! İşte zayıflamak isteyenlere 1 günde etkisini gösteren tarif

Günlük hayatta aldığımız fazla kilolardan kurtulamadığımız için de günün sonunda 'obez' olabiliriz. Siz de aldığınız fazla kilolardan kurtulmanın yollarını mı arıyorsunuz? İşte 1 günde bile etkisini gösteren zayıflama yöntemi..

Günlük hayatımızda aldığımız fazla kilolardan kurtulmanın yollarını sürekli olarak ararız. Ancak bu arayışımıza bir çözüm bulamadığımız için fazla kilolarımızdan kurtulamayız ve bu durum sağlığımızı olumsuz yönde etkiler. Günlük hayatta aldığımız fazla kilolardan kurtulamadığımız için de günün sonunda 'obez' olabiliriz. Siz de aldığınız fazla kilolardan kurtulmanın yollarını mı arıyorsunuz? İşte 1 günde bile etkisini gösteren zayıflama yöntemi..

Sıklığı giderek artan obezite son zamanlarda ‘yeni nesil koronavirüs’ olarak tanımlanıyor. Siz de fazla kilolarınızdan kurtulmanın yollarını arıyor ve obez olmak istemiyorsanız doğru yerdesiniz.

Nietzsche’nin “Her şey sende başlar, sende biter” sözünü hiç detaylıca düşündünüz mü? Bu bakış açısı, yaşamımızdaki tüm davranışlarımız için geçerli. Yapacağınız tüm seçimler sizi doğrudan etkiliyor ve aslında hepsini bir bütün olarak değerlendirmek gerekiyor.

Morbid Obezite Nedir? Kimlere Morbid Obez Denir?

OBEZİTE İLE MÜCADELE EDERKEN BESLENME DÜZENİNİZİ DEĞİŞTİRMEK YETMEZ...

Aynı durum fazla kilolarımızın neden olduğu obezite için de geçerli. Obezite ile mücadele ederken beslenme düzeninizi değiştirmek yetmez, örneğin fiziksel aktivite durumunuz, stresli olma durumunuz kilo verme sürecinizi etkileyebilir. PLOS One dergisinde yayınlanan çalışmada araştırmacılar obezite ve stresin iştah üzerindeki etkisi değerlendirildi.

Beyin üzerinde iştah açıcı etkiyi en üst düzeye çıkarmak için araştırmacılar, katılımcılardan her bir yiyeceğin nasıl göründüğünü, koktuğunu ve tadıldığını ve o anda yemek yemenin nasıl hissettireceğini hayal etmelerini istedi.

Ayrıca her bir yiyeceği ne kadar istedikleri ve her bir yemekle ilgili karar vermeye nasıl yaklaştıklarını görmek için fonksiyonel manyetik rezonans görüntüleme metodu kullanıldı. Araştırmacılar, stresin beynin gıdaya verdiği tepkileri etkilediğini gösterdi.

Hem zayıf hem de obez bireyler beynin ödül ve bilişsel kontrol ile ilişkili alanlarındaki besin ipuçlarına tepki veriyor. Obez bireylerin, stres testinden sonra beyinde ödül bölgesi olan orbitofrontal korteksin daha fazla aktivasyon gösterdiği sonuçlar arasında yer aldı.

1 GÜNDE BİLE ETKİSİNİ GÖSTEREN ZAYIFLAMA YÖNTEMİ

Siz de fazla kilolarınızdan kurtulmanın yollarını arıyor ve obez olmak istemiyorsanız İşte 1 günde bile etkisini gösteren zayıflama yöntemi:

Boş bir bardağa 1 tatlı kaşığı granül kahve koyun. Üzerine 1 tatlı kaşığı limon suyu ekleyin ve sonunda da bu ikisinin üzerine sıcak su koyun ve zayıflama iksirinizi keyifle yudumlayın.

Etkisini günün sonunda göreceksiniz...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN