Kaynatıp için kilolar su gibi aksın! Limon kürü tarifiyle mucizeye imza atın: Herkes size mide botoksu mu yaptırdın diyecek

Kaynatıp için kilolar su gibi aksın! Limon kürü tarifiyle mucizeye imza atın: Herkes size mide botoksu mu yaptırdın diyecek

Kilo vermek isteyenlere müjde! Bu kür sayesinde bir mucizeye imza atacaksınız. Limon kürünü kaynatıp içtikten sonra kilolarınız su gibi akıp gidecek… Ne kadar zayıfladığınızı gören herkes “mide botoksu mu yaptırdın?” diye soracak. Mucize bir yöntemle kilolara veda etme zamanı geldi.

Kilo vermek her insan için basit değildir. Kimisi çok hızlı kilo verirken kimisi oldukça zorlanabilir. Bu noktada kilo vermekte zorlananalar farklı yöntemlere başvurur. Bu yöntem de kilo vermek isteyenlerin çok seveceği bir yöntem olacak. Sadece kaynatıp içeceğiniz limon kürü mucize bir şekilde kilo vermenize yardımcı olacak. Şimdiye kadar denemediğinize pişman olacaksınız…

LİMON KÜRÜ İLE İNCECİK OLUN

Sağlıklı yaşam ve beslenme alışkanlıkları günümüzde her zamankinden daha fazla önem taşıyor. Bu bağlamda, limon kürü gibi doğal içeceklerin sağlık üzerinde olumlu etkileri olduğu bilinmektedir. İşte evde kolayca hazırlayabileceğiniz limon kürü tarifi:

l.jpg

Malzemeler:

8 bardak su

4 adet limon

2 yemek kaşığı taze zencefil

2 yemek kaşığı biberiye

Hazırlık:

İlk adım olarak, 8 bardak suyu kaynatın. Kaynayan suyun içine dilimlenmiş limonları ekleyin ve yaklaşık 7 dakika boyunca kaynatmaya devam edin.

Ardından, 2 yemek kaşığı taze zencefili ekleyin ve yaklaşık 5 dakika daha kaynatın. Ocağın altını kapatarak içine biberiyeyi ekleyin.

Karışımı oda sıcaklığında 3 saat kadar demlenmeye bırakın.

ll.jpg

Nasıl Tüketilmeli:

Limon kürünü sabah uyanır uyanmaz bir bardak içebilirsiniz.

Akşam yatmadan önce bir bardak daha içmek faydalı olabilir.

İçerken oda sıcaklığında olmasına özen gösterin.

Notlar ve İpuçları:

Hazırladığınız limon kürünü buzdolabında saklayın.

Bu kürü 1 hafta boyunca düzenli olarak tüketebilirsiniz.

Limon kürü uygularken, su içmeyi ihmal etmemeye dikkat edin.

Hamile ve emziren anneler ile tansiyon sorunu yaşayanlar bu kürü tüketmemelidir.

Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek için doğal içecekler, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri sağlama konusunda yardımcı olabilir. Ancak, herhangi bir sağlık sorununuz varsa veya yeni bir diyet uygulamayı düşünüyorsanız, bir uzmana danışmak her zaman önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN