Kulağından öyle bir yaratık çıktı ki... Başım ağrıyor diye doktora gitmişti! Doktorlar bile gözlerine inanamadı

Kulağından öyle bir yaratık çıktı ki... Başım ağrıyor diye doktora gitmişti! Doktorlar bile gözlerine inanamadı

Baş ağrısı sebebiyle doktora giden şahsın kulağından çıkan şey mide bulandırdı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüler kısa sürede viral olurken, görüntüler tüyleri diken diken etti. Milyonların dikkatini çeken görüntüler kısa sürede yüksek izlenmeye ulaştı. Peki kulağından ne çıktı? İşte tüm detaylar...

Günlük hayatımızda birçok video ve görüntüler sosyal medyada dikkat çekiyor. Fakat bu kez yaşananlar milyonları şok etmeyi başardı. Sosyal medya platformu üzerinden paylaşılan görüntülerde bir kadının baş ağrıları sonucunda doktora başvurduğu belirtiliyor

BAŞ AĞRISIYLA GİTTİ KULAĞINDA ÇIKTI

Ağrının sebebini sorması üzerine kulağında sürekli olarak bir çıtırtı hissettiğini ifade ederek ağrının geçmemesi üzerine tehlikeli bir durumun olabileceğinden korktuğu söyleniyor. Kadının doktora gitmesinin ardından karşılaştığı görüntü karşısında milyonlarca vatandaş şok geçirdi. Mide bulandırıcı olayda kulağından çıkan şey yok artık dedirtti.

Sosyal medyaya düşen mide bulandırıcı görüntü kısa sürede yüksek izlenmeye kavuşurken, görüntüler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen insanlar tepkisini yorumlar kısmında belirtti.

1-016.jpg

KULAĞINDAN ÇIKAN MİDE BULANDIRDI

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin Kolombiya'dan geldiği söyleniyor. Kolombiya'nın Villavicencio kentinden çıkan görüntülerde sosyal medya kullanıcıları kusmamak için zor tuttu. Kadının kulağına kaçan hamam böceğini doktor cımbız yardımıyla çıkardı.

İsmini belirtmek istemeyen kadının kulağından çıkartılan hamam böceği saniye saniye kameralara yansıdı. Hamam böceğinin çıkarılma anı ise kısa sürede 2 milyon kişi tarafından izlendi. Kadının kulağında hasar oluşup oluşmadığı ise paylaşılmadı.

İŞTE MİDE BULANDIRAN GÖRÜNTÜLER

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN