O trendeki herkes hastalandı! Korkutan salgın onlarca çocuğa bulaştı, bir çocuk ise hayatını kaybetti

O trendeki herkes hastalandı! Korkutan salgın onlarca çocuğa bulaştı, bir çocuk ise hayatını kaybetti

O trende salgın paniği başladı! Salgının onlarca çocuğa bulaşmasının ardından korku saldı! Salgının sonucunda ise trende olan bir çocuk hayatını kaybetti. Yeni bir salgın paniği başladı. İşte tüm detaylar...

Dünyayı etkisi altına alan salgın son günlerde Türkiye'de de görülüyor. Salgın hastalıklar yayılmaya devam ederken, Rusya'da yaşanan son olay tüm dünyanın dikkatini çekti.

YÜKSEK ATEŞ BELİRTİLERİ

Rusya'da meydana gelen olayda, Sibirya'ya götürülen yüzlerce çocuk hastalığa yakalandı. Buzullardaki erimeyle birlikte ortaya yeni hastalıkların çıkacağı yönünde iddialar yeniden gündeme geldi. Trenlerle giden çocuklarda 3200 kilometrelik bir seyahatin ardından yüksek ateş belirtileri başladı.

virus-5nqg-cover.webp

YENİ BİR SALGIN BAŞLADI

Salgın endişesiyle birlikte çocuklar acil bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Başlarında duran öğretmenlerin de yer aldığı gezi sırasında 126 çocuk ve 11 yetişkin hastanede muhafaza edildi.

Yapılan ilk belirlemelere göre, 126 çocuğun 60'ında akut solunum yolu enfeksiyonu tespit edildi. Bir salgın boyutuna ilerleyebileceği yönünde panik yaşanırken, yetkililer tarafından hastalığın yayılmasını engellemek adına doktorlar treni incelemeye gönderildi.

indir.webp

BİR ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ

Hastalığın pençesine düşen ve trende tedavi altına alınan 12 yaşındaki Veronika YU isimli küçük kız çocuğu, tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Hasta kız öğrencinin ateşi 39 dereceye kadar yükseldiği paylaşıldı.

Ren TV'ye konuşan kaynaklara göre, bilincini kaybeden kız öğrenciyi hastaneye yetiştirmek adına tren şefi yolculuğu bitirerek ambulans çağırdı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan kız öğrencinin ardından trendeki tüm öğrenciler hastaneye kaldırıldı. Olay hakkında soruşturmalar devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN