Şimdiden yaza hazırlık yapın! Bu kür sayesinde yaza şimdiden fit girin! İşte size limon kürü tarifi

Şimdiden yaza hazırlık yapın! Bu kür sayesinde yaza şimdiden fit girin! İşte size limon kürü tarifi

Yaz mevsimi her ne kadar uzak da olsa şimdiden çalışmalara başlamak gerek! Özellikle kışın açılan iştah, kilo alımını hızlandırıyor! Ancak bu limon kürü sayesinde yaza erkenden fit gireceksiniz! İşte limon kürü tarifi...

Yaza yaklaşırken, formda ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak herkesin öncelikli hedefi haline geliyor. İşte bu noktada, haşlanmış limon kürü ile kilo verme trendi hızla yayılıyor. Uzmanlar tarafından önerilen bu etkili kür, yağ yakımını hızlandırması ve sindirim sistemini güçlendirmesiyle dikkat çekiyor.

KİLO VERDİREN LİMON KÜRÜ TARİFİ

limon-kuru-tarifi.webp

Aç karnına tüketilen haşlanmış limon suyu, vücuttaki biriken toksinlerin atılımını destekleyerek aynı zamanda hücrelerin yenilenmesine yardımcı oluyor. Pratik yapısıyla dikkat çeken bu kür, kilo verme sürecini önemli ölçüde hızlandırıyor.

Malzemeler:

  • 5 adet limon
  • Minik bir parça zencefil
  • 5 diş sarımsak
  • 2 litre su

Yapılışı:

Limonların kabuklarını soyup suyunu sıkın. Ardından limon posasını ve kabuklarını ayırın. Bir blenderdan sarımsakları ve zencefili geçirin, bir kaba alın ve sıktığınız limon suyunu ekleyerek karıştırın. Bir tencereye 2 litre su koyun, içine limon kabuklarını ve posasını ekleyip 10 dakika kaynatın.

Karışımı kaynar suya ilave edip 10 dakika daha kaynattıktan sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakın. Haşlanmış limon kürünü her sabah aç karna içtiğinizde, inanılmaz etkileriyle kilo verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN