Tam 30 kilo verdirdiğim kür diyerek paylaştı! Ünlü diyetisyenin çok istenen kür tarifi: Haftada 3 kilo verdiriyor

Tam 30 kilo verdirdiğim kür diyerek paylaştı! Ünlü diyetisyenin çok istenen kür tarifi: Haftada 3 kilo verdiriyor

Kilo vermek isteyenlerin arayıp da bulamadığı tarif geldi. Ünlü diyetisyen çok istenen kür tarifini paylaştı. Öyle ki bu tarif haftada 3 kilo verdiriyor. İşte, sizi fazlalıklarınızdan kurtaracak o tarif…sizler için öğrendik. Özellikle göbek ve basen bölgenizde fazlalıklarınız varsa bu tarif tam olarak size göre…7 GÜNDE 3 KİLO VERDİREN KÜRINstagram’da “imomerfarukk” isimli hesaptaki paylaşımlarıyla dikkat çeken Diyetisyen Ömer Faruk, sağlıklı ve etkili kilo vermenin formülünü açıkladı. Tam 30

sizler için öğrendik. Özellikle göbek ve basen bölgenizde fazlalıklarınız varsa bu tarif tam olarak size göre…

7 GÜNDE 3 KİLO VERDİREN KÜR

INstagram’da “imomerfarukk” isimli hesaptaki paylaşımlarıyla dikkat çeken Diyetisyen Ömer Faruk, sağlıklı ve etkili kilo vermenin formülünü açıkladı. Tam 30 kilo verdirdiğim kür diyerek özel tarifini paylaşan Faruk, 7 günde 3 kilo veriyoruz diyerek tarifin tüm detaylarını paylaştı.

30-kilo-verdiren-kur-tarifi.jpg

HAZIRLANIŞI

1 litre suyun içine 2 adet yeşil çay, 1 çay kaşığı zencefil, 3 adet kuru kayısı, 1 adet dilimlenmiş limonu koyun. Karışımı yarım saat dinlendirdikten sonra gün boyunca belli aralıklarla tüketin.

Özellikle göbek yağları, şişkinlik ve ödemde etkili olan bu kürü aralıklı oruç yaparak da destekleyebilir ve böylece etkisini artırabilirsiniz.

Ayrıca Faruk, ideal kilonuza kavuşmak için şunları da öneriyor:

  • Sabahları uyanır uyanmaz kahvaltı yapmayın. İlk öğününüz için saat 10’a kadar bekleyin.
  • Akşam yemeklerinizi geç saatlere bırakmayın. En geç 18:00 gibi akşam yemeğinizi yemiş olun.
  • Ve akşam yemeğinden sonra hiçbir şekilde bir şey tüketmeyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN