Yatalak geldiği merkezde ilk adımlarını attı

Yatalak geldiği merkezde ilk adımlarını attı

6 ay önce Guillain-Barre Sendromu’na yakalanan Fatma Şahin'in belden aşağısı felç oldu. Yürüme kabiliyetini kaybeden ve iki elini hareket ettiremeyen Şahin, ‘Robot Destekli Yürüme Sistemi’ sayesinde tekrardan yürüme kabiliyetini kazandı.

Sakarya’da yaşayan Fatma Şahin, 6 ay önce Guillain-Barre Sendromu’na yakalanarak belden aşağısı felç oldu. Yürüme kabiliyetini kaybeden ve iki elini hareket ettiremeyen Fatma Şahin, çeşitli hastanelerde eşi Hasan Şahin ile birlikte çare aradı. Aradığını bulamayan ve yatalak şekilde hayatına devam eden Şahin, tavsiye üzerine Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi.

Sedye ile hastaneye getirilen Şahin, yaklaşık 3 aylık tedavinin ardından ilk adımlarını atmaya başladı. ‘Robot Destekli Yürüme Sistemi’ sayesinde tekrardan yürüme kabiliyetini kazanmaya başlayan Fatma Şahin, mutlu olduğunu ifade etti. Şahin, “Hastaneden yürüyerek çıkmak istiyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN