Yatmadan bir saat önce yiyen bebek gibi uyuyor! Uyku sorunu için basit kür tarifi: Tüm gece mışıl mışıl uyuyabilirsiniz

Yatmadan bir saat önce yiyen bebek gibi uyuyor! Uyku sorunu için basit kür tarifi: Tüm gece mışıl mışıl uyuyabilirsiniz

Geceleri bir türlü uykuya dalamayanlardan mısınız? Cevabınız evet ise sizi hemen haberimize alalım. Bu kür sayesinde uykusuzluk sorununuz kabus olmaktan çıkacak. İşte uyku sorunu için basit kür tarifi

Günümüzün hızlı tempolu yaşam tarzı, birçoğumuzun uykusuzlukla mücadele etmesine neden oluyor. Yoğun iş temposu, stres, teknoloji kullanımı ve diğer faktörler uyku düzenimizi olumsuz etkileyebiliyor. Ancak endişelenmeyin, doğanın bize sunduğu bazı mucizelerle, uykusuzluğun üstesinden gelmek mümkün.

Uykusuzluk, genellikle vücudun dengesini bozan bir faktör olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte, sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve doğal içerikli karışımlarla, uyku düzenimizi yeniden sağlayabiliriz. İşte size evinizde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz, uykuyu düzene sokan mucizevi bir kür tarifi:

MALZEMELER

2 adet elma

2 adet havuç

1 küçük parça taze zencefil

¼ limon suyu

½ çay bardağı su

havucportakal.jpg

YAPILIŞI

Öncelikle elmanın ve havucun kabuklarını soyup küpler halinde kesin. Rondoya koyun. Üzerine küçük parça zencefili, çeyrek limon suyunu ve yarım çay bardağı kadar suyu ekleyin ve rondodan geçirin. Bu kürü gece yatmadan 1 saat önce yenmeli. Bu kür 21 gün düzenli bir şekilde uygulandıktan sonra 1 hafta ara verilip, tekrar 21 gün daha uygulamalısınız.

Sağlıklı bir uyku, genel sağlık ve yaşam kalitesi için önemlidir. Bu kürü deneyerek, horlama sorununu azaltmak ve daha iyi bir uyku elde etmek için doğal ve kolay bir yol denemiş olursunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN