Zayıflamada yeşil çaydan 10 kat daha etkili içecek! Bağırsakları çalıştırıyor, mideye iyi geliyor

Zayıflamada yeşil çaydan 10 kat daha etkili içecek! Bağırsakları çalıştırıyor, mideye iyi geliyor

Yeşil çay herkesin bildiği üzere metabolizmayı hızlandıran ve zayıflamaya yardımcı olan bir çaydır. Lakin bu içecek zayıflamada yeşil çaya göre 10 kat daha etkili. Bir yandan bağırsakları çalıştırıyor bir yandan mideye iyi geliyor. İşte detaylar…

Tükettiğimiz bazı besinler metabolizmamızın daha sağlıklı ve hızlı çalışmasına yardımcı olur. Bu kapsamda hem sağlıklı bir bünye için hem de kilo vermek için bazı içeceklerden destek alabiliriz. Sadece kilo verme konusunda değil fazla yemek yediğimizde vücudumuzda meydana gelen şişliği ve hazımsızlığı gidermek için de bu içeceklere başvurabiliriz. Bu kapsamda en çok tercih edilenlerden biri ise maden suyu oluyor. Birçok kişi maden suyunun sadece hazımsızlığa yardımcı olduğunu bilirken aslında kilo vermeye de destek sağlıyor.

yeni-proje-1-008.jpg

KİLO VERMENİZE DE YARDIMCI OLUYOR

Maden suyunun bilinen en önemli işlevi mideyi rahatlatması, hazımsızlığı gidermesidir. Lakin maden suyu sadece hazımsızlığı gidermeye değil kilo vermeye de yardımcı olur. Uzmanlar, maden suyuyla alakalı olarak, tüketildikten sonra su ihtiyacını artırdığını ve dolayısıyla bol su tüketimine yol açtığını söylüyor. Her ne kadar tek başına kilo vermeye yardım etmese de zayıflama sürecini destekliyor.

Spor yaparak kilo vermeye çalışan kişiler spordan önce maden suyu içerse hem daha enerjik hissedecek hem de içilen maden suyu vücudun kaybettiği minerallerin geride kazanılmasını sağlayacak.

yeni-proje-2-008.jpg

MADEN SUYUNUN FAYDALARI

Mide ve bağırsak sistemini rahatlatır. İçerisindeki kalsiyum ve florür ağız ve diş sağlığı için önemlidir. Magnezyum içeriğinden dolayı kas ağrılarına iyi gelir. İçerisindeki mineraller cilt sağlığı ve parlaklığına yardımcı olur. Özellikle yaz ayları olmak üzere vücudun sıvı kaybının giderilmesini sağlar.

Zengin bir mineral kaynağı olan sade soda, bir yandan metabolizmayı düzenlerken bir yandan saç ve cilt sağlığını da olumlu yönde etkiler. Vücuttaki vitamin ve mineral dengesinin ideal seviyeye gelmesine yardımcı olan sade soda, bağışıklık sisteminin güçlenmesine de yardımcı olur.

yeni-proje-3-006.jpg

15 GÜNDE 5 KİLO VERDİREN MADEN SUYU KÜR TARİFİ:

MALZEMELER: Yarım litre kaynar su, 2 tatlı kaşığı yeşil çay, yarım limon, 1 şişe maden suyu

YAPILIŞI: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay koyup 10 dakika demleyin. Ardından yarım limonu sıkıp kabuğuyla demlenen yeşil çayı içine ilave edin. Öğün arasında tüketin...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN