Şanlıurfa'da 73 ev için karantina kararı

Şanlıurfa'da 73 ev için karantina kararı

Şanlıurfa'da koronavirüs (corona virüs) tedbirleri kapsamında 73 ev daha karantina altında alındı. Sabah saatlerinde de 11 ilçesindeki 76 evde karantina uygulaması başlatılmıştı.

Şanlıurfa'da koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 73 ev karantina alındı.

Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, kent merkezi ve ilçelerinde yaşayan bazı kişilerin Kovid-19 test sonuçları pozitif çıktı. Bunun üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca salgınla mücadele kapsamında yeni kararlar alındı.

Bu kapsamda Haliliye'de 15, Karaköprü'de 22, Eyyübiye'de 6, Viranşehir'de 10, Ceylanpınar'da 7, Siverek'te 5, Birecik'te 3, Suruç'ta 3, Hilvan ve Akçakale ilçesinde birer farklı adreste karantina tedbiri uygulanmasına karar verildi.

NE OLMUŞTU?

Sabah saatlerinde de 11 ilçesindeki 76 evde karantina uygulaması başlatılmıştı.

Haliliye'de 22, Karaköprü'de 19, Eyyibiye'de 3, Viranşehir'de 16, Ceylanpınar'da 7, Hilvan'da 3, Birecik'te 2, Akçakale, Harran, Bozova ile Suruç ilçelerinde birer farklı adreste karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN