Şarkıcı Emrah'tan oğlu Tayfun Erdoğan'a Instagram yasağı

Şarkıcı Emrah'tan oğlu Tayfun Erdoğan'a Instagram yasağı

Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan, babasının kendini Instagram'dan engellediğini söyledi.

Akşam'da yer alan habere göre Tayfun Erdoğan, Emrah’ın hayranları tarafından paylaşılan fotoğraflara sürekli kendisinin etiketlenmesinden rahatsız olduğunu belirtti. Erdoğan “Bu arada uzun süre söylemek istemiyordum ama devamlı etiket yapılıyorum. Emrah Erdoğan’a, Emrah sevenlere şunu demek istiyorum; Emrah Erdoğan yani babam tarafından çocuk gibi Instagram’dan engellendiğim için, beni engellediği için boşu boşuna etiket vs. yapmayın” açıklamasını yaptı.

16-07/29/1273718_1786956e321d3f2b720513d303c3a221.jpg

EMRAH SETLERE GERİ DÖNÜYOR

Gayrimenkul zengini Emrah uzun yıllardır ara verdiği setlere geri dönüyor. En son geçtiğimiz sezon dizi projesiyle ekrana çıkması beklenen ancak anlaşmanın iptal edilmesiyle ekranlara dönmeyen Emrah'ın bu isteği bu defa gerçekleşiyor.Özel bir kanalla dizi anlaşması yaptığı iddia edilen Emrah'ın 13 bölümlük ücretini de peşin aldı. Nevşehir'de çekilecek dizi için ünlü şarkıcı yapımcıya eşiyle birlikte oraya yerleşmek istediğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN