Şarkıcı Harun Sürek: Sevgilime dinletemediğim şarkıyı tüm dünya dinledi

Şarkıcı Harun Sürek: Sevgilime dinletemediğim şarkıyı tüm dünya dinledi

Bestesine dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Mariah Carey’nin talip olduğu Harun Sürek, konuk olduğu bir radyo programında eserlerinin kaynağını söylerken samimi açıklamalarda bulundu: Sevgilimin dinlemediği şarkı şimdi tüm dillerde

Katıldığı bir radyo programında, aşk acısı yaşamanın şarkılarına etki ettiğine değinen Harun Sürek, “Aşk acısı yaşamasaydım şu an bu şarkılar yoktu. Acınızı yaşarken sabrederseniz hayat size ödülünüzü sunuyor. Ama bunun için sabretmeniz ve acıyı yaşarken isyan etmemeniz gerekiyor. Bundan 8 yıl önceydi hem babamı kaybetmiştim hem de ilişkim bitmişti. Yani iki acıyı ve yası aynı anda yaşamıştım. Uzun süren bir ilişkim bitmiş ve sevgilim beni terk etmişti. Bunun üzüntüsü ve duyguları ile arkadaşım Galip Öztürk ile oturuyorduk. Ben ona çok güzel sözler yazığımı bunu bestelememiz gerektiğini söyledim. Galip, hemen piyanonun başına oturdu ve 5 dakikada bu eser ortaya çıktı. Ben de hemen bir kayıt alıp yeni ayrılmış olduğum sevgilime göndermiştim. Çünkü sözleri onun acısı ile yazmıştım. Peki, o ne yaptı biliyor musunuz? Şarkıyı hiç dinlemedi bile. Ama şimdi o şarkıyı dünyaca ünlü şarkıcılar benden istiyor” diyerek sevgilisine dinletemediği şarkıyı tüm dünyaya dinlettiğini belirtti.

Geçtiğimiz ay ABD'li yıldız Mariah Carey’in, şarkısına talip olmasıyla günlerce konuşulan şarkıcı Harun Sürek, hali hazırda yüzlerce şarkısının olduğunu, çeşitli sanatçılar ile müzikseverlerin bu şarkıları duyacağını dile getirdi.

“Unuturum Elbet” adlı şarkıyı Rafet El Roman seslendirmiş ve bu şarkı YouTube genelinde 500 milyonu geçen bir izlenme sayısına ulaşmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN