Son dakika! 5 ilde organize suç örgütüne operasyon... Sedat Peker için de gözaltı kararı

Son dakika! 5 ilde organize suç örgütüne operasyon... Sedat Peker için de gözaltı kararı

Son dakika haberi...İstanbul merkezli 5 ilde Sedat Peker'in elebaşı olduğu belirtilen organize suç örgütüne operasyon düzenlendi. 121 adrese eş zamanlı baskın yapıldı, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Yeni deliller doğrultusunda Konya ve Sakarya'da da operasyon başlatıldı.

Son dakika haberi...İstanbul merkezli 5 ilde Sedat Peker'in yönettiği organize suç örgütüne operasyon düzenlendi.

İSTANBUL MERKEZLİ OPERASYON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde faaliyet gösteren ve 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'nitelikli yağma', 'gasp', 'rüşvet', 'yaralama', 'tehdit' ile 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' gibi birçok suça karıştığı belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

01.jpg

121 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

Sedat Peker'in aralarında olduğu 63 kişinin gözaltına alınması için 121 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda şu ana kadar 49 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda silah, mermi ve çelik yelek ele geçirildi.

İKİ İLDE DAHA OPERASYON BAŞLATILDI

AA'nın haberine göre, yeni deliller doğrultusunda Sakarya ve Konya'da da bazı adreslere operasyon düzenlendiği öğrenildi.

02.jpg

Öte yandan Sedat Peker'in yurt dışında olduğu belirtildi.

01-001.jpgTürkiye'de organize suç örgütü kurmak suçlamasıyla hüküm giyen Sedat Peker'in Makedonya'da sahte evraklarla ikamet ettiği iddia edilmişti. Balkan Insight'in haberine göre, Peker'e sahte belge düzenleyen polisler tutuklanmıştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN