16 yaşında nişanlandırılan Sıla boğazı kesilerek öldürüldü

Giresun'da meydana gelen korkunç olayda 16 yaşındaki Sıla Şentürk, daha önce kendisini kaçıran ve 10 ayrı suçtan sabıkası olan kişi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Sıla'nın ailesinin kızlarını bir başka kişiyle nişanladığı öğrenildi.

Giresun'un Bulancak ilçesi Yalı Mahallesi’ndeki bir evde Hüseyin Can G. (21), tartıştığı kız arkadaşı Sıla Şentürk’ü (16) bıçakladı. Zanlının kaçtığını gören komşuların ihbarı üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekibi, Sıla Şentürk’ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Cinayetin ardından Özel Harekat polisleri evin bulunduğu bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yerinden kaçan şüpheli Ordu-Giresun Havalimanı yakınlarında yakalanarak gözaltına alındı.

3946946.jpg

DAHA ÖNCE GENÇ KIZI KAÇIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Hüseyin Can Gökçek’in bıçakla boğazını keserek öldürdüğü Sıla Şentürk'ü 1 yıl önce kaçırdığı ortaya çıktı. Şentürk ailesinin şikayeti üzerine yakalanan Gökçek, 'Çocuğun cinsel istismarı' ve 'Çocuğun kaçırılması ve alıkonulması' suçundan tutuklandı. Şentürk ailesinin şikayetinden vazgeçmesi üzerine 1 ay cezaevinde kalan Gökçek, ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gökçek'in 10 ayrı suçtan sabıkası olduğu öğrenildi.

AİLE KIZLARINI BİR BAŞKASIYLA NİŞANLADI

Ailesinin kızlarını bir başkasıyla nişanlaması üzerine kızla görüşmek için Giresun’a gelen Hüseyin Can G.’nin evde yaşlı ve yatalak babaannesiyle bulunan Sıla Şentürk’ü bıçaklayıp boğazını keserek öldürdükten sonra kaçtığı belirlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN