Ataşehir'de samuray kılıçlı dehşet: Mahkeme kararını verdi

Ataşehir'de samuray kılıçlı dehşet: Mahkeme kararını verdi

İstanbul'da Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz'un tutukluluk halinin devamına karar verildi.

İstanbul Ataşehir'de meydana gelen samuray kılıçlı dehşet kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. 28 yaşındaki Başak Cengiz, kaldırımda yürüdüğü sırada Can Göktuğ Boz'un saldırısına uğramış hayatını kaybetmişti. Mahkeme ağırlaştırılmış müebbet ile 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Boz'un tutukluluk halini değerlendirdi. Mahkeme, sanık Boz'un tutukluluk halinin devamına karar verdi. Can Göktuğ Boz'un yargılanacağı dava, 25 Şubat'ta görülecek.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Can Göktuğ Boz'un "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "silahla tehdit"ten 2 yıldan 5 yıla, "ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletleri satın alma, taşıma veya bulundurma" suçundan da 6 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN