Başak Cengiz'in adı Ankara'da bir caddeye verildi

Başak Cengiz'in adı Ankara'da bir caddeye verildi

İstanbul Ataşehir'de sokak ortasında samuray kılıcıyla vahşice katledilen Başak Cengiz'in adı Ankara'da bir caddeye verildi.

İstanbul’da sokakta yürürken Can Göktuğ Boz’un samuray kılıçlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden Ankaralı mimar 28 yaşındaki Başak Cengiz'in adı, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi’nde kabul edilen karar sonrası bir caddeye verildi.

BELEDİYELER DE ADINI TESİSLERE VERECEK

Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Cengiz ailesinin evlerinin karşısında iki yıl önce yaparak hizmete açtıkları Serhat Kültür Merkezi’nin yer aldığını belirterek, “Mansur Başkan’ımız ve Fethi Başkan’ımız aileye taziye ziyaretine gittiğinde, Fethi Başkan’ımız Serhat Kültür Merkezi’ne Başak Cengiz Kültür Merkezi adını vereceğini ailesine iletti. Acılarını hafifletmez ama en azından oradan gelip geçerken ismini gördüklerinde ufacık da olsa onların rahatlamasına sebep olur” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN