16 yaşındaki Sıla'nın katiline 'akıl sağlığı tam' raporu

16 yaşındaki Sıla'nın katiline 'akıl sağlığı tam' raporu

Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ü bıçaklayarak öldüren Hüseyin Can Gökçek'e 'akıl sağlığı yerinde' raporu verildi.

Giresun'da geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda 16 yaşındaki Sıla Şentürk, kendisini daha önce kaçıran ve suç kaydı bulunmasına rağmen serbest bırakılan Hüseyin Can Gökçek (21) tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Genç kızın hayatını kaybetmesi kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı. Olayın ardından katil Gökçek tutuklanarak Giresun Espiye L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilmişti.

3985776.jpg

"AKIL SAĞLIĞI TAM"

Hüseyin Can Gökçek bugün akıl sağlığı raporu alınması için cezaevi aracıyla Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi. Gökçek'e beyaz koruyucu tulum giydirildiği ve geniş güvenlik önlemi alındığı görüldü. Buradaki muayene sonucunda Gökçek'e, "akıl sağlığı tam" raporu verildiği öğrenildi. Gökçek, hastanedeki muayenesinin ardından aynı araçla Giresun'daki cezaevine götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN