16 yaşındaki Sıla'nın öldürülmesi sosyal medyanın gündeminde

16 yaşındaki Sıla'nın öldürülmesi sosyal medyanın gündeminde

Giresun’da, Hüseyin Can Gökçek’in bıçakla boğazını keserek öldürdüğü Sıla Şentürk için sosyal medyada binlerce insan, kadın cinayetlerine tepki yorumlarında bulundu. Sıla için Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, GZT Giresunspor ve Medipol Başakşehir kulüpleri de taziye paylaşımları yaptı.

Giresun’da, Hüseyin Can Gökçek’in (21) bıçakla boğazını keserek öldürdüğü Sıla Şentürk (16) için Trabzonspor, GZT Giresunspor ve Medipol Başakşehir’in ardından Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Çaykur Rizespor gibi birçok kulüp de taziye paylaşımlarında bulundu.

resim-2022-02-17-013849.png

Öte yandan sporun yanı sıra siyaset, sanat ve iş dünyasından çok sayıda isim cinayete tepkilerini yaptıkları paylaşımla ifade etti.

16-yasindaki-silayi-bogazini-keserek-oldurdu-3-8750-dhaphoto1.jpg

VALİ ÜNLÜ: SÜRECİ HASSASİYETLE TAKİP EDİYORUZ

Giresun Valisi Enver Ünlü de Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün bir cani tarafından hayattan koparılan Sıla Şentürk kızımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Cinayet zanlısı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı, süreci hassasiyetle takip ediyoruz. Evladımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

16-yasindaki-silayi-bogazini-keserek-oldurdu-3-8750-dhaphoto5.jpg

NİŞAN BOZULUNCA KORUMAYA ALINMIŞ

Giresun’da Hüseyin Can Gökçek’in (21) bıçakla boğazını keserek öldürdüğü Sıla Şentürk’ün (16), nişanın bozulması üzerine Gökçek’ten ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle bir süre devlet korumasına alınarak yurda yerleştirildiği, 2 hafta önce felç geçiren babaannesine refakat etmesi için ailesinin talebi üzerine eve geri döndüğü ortaya çıktı.

16-yasindaki-silayi-bogazini-keserek-oldurdu-4-8735-dhaphoto2.jpg

İkilinin geçen yıl internet ortamında tanıştığı, aileler arasında yapılan nişanın 3 ay önce bozulması üzerine Hüseyin Can Gökçek’in barışmak için dün Ankara’dan Giresun’a geldiği de öğrenildi. Kendisiyle barışmak istemeyen genç kıza son haftalarda ölüm tehditlerini sürdürdüğü de öne sürülen şüpheli Gökçek’in emniyetteki sorgusu sürüyor.

16-yasindaki-silayi-bogazini-keserek-oldurdu-4-8735-dhaphoto3.jpg

16-yasindaki-silayi-bogazini-keserek-oldurdu-3-8750-dhaphoto3.jpg

16-yasindaki-silayi-bogazini-keserek-oldurdu-4-8735-dhaphoto4.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN