17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü çarpmıştı! Genç doktorun hayatını kaybettiği kaza anı kamerada

Ataşehir'de sabah saatlerinde taksiye çarpan kamyonet, daha sonra kaldırımda bekleyen doktor Buğra Kaan Yücebaş'a çarpmıştı. Kaza sonrası Yücebaş hayatını kaybederken 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü olay yerinden kaçmıştı. Yücabaş'ı hayattan koparan kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Feci kaza, saat 05.30 sıralarında Kayışdağı Mahallesi Kayışdağı Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Taksiye çarpan bir kamyonet yola savrularak, kaldırımda bekleyen doktor Buğra Kaan Yücebaş’a çarptı. Yücebaş olay yerinde hayatını kaybederken, 17 yaşındaki ehliyetsiz kamyonet sürücüsüyse olay yerinden kaçtıktan saatler sonra karakola giderek teslim oldu.

1482885.jpg

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Genç doktorun hayatını kaybettiği korkunç kazaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, genç doktorun annesiyle birlikte kendilerine ait dükkanın önünde bekledikleri esnada bir kamyonetin hızla onların üzerine doğru geldiği ve kazanın gerçekleştiği görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN