19 Mayıs Stadı’nda hasar endişesi

19 Mayıs Stadı’nda hasar endişesi

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda tribünlerin bulunduğu bazı bölümlerde duvarlarda çatlak ve zeminde açılmaların yaşanması dikkat çekti. Yaşanan gelişmelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı konuyla ilgili inceleme başlattı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 19 Haziran Pazartesi günü Türkiye-Galler arasında oynanacak müsabakanın yeri olarak açıklanan Samsun 19 Mayıs Stadı’ndaki görüntüler tepkilere neden oldu. Tribünlerin bazı bölümlerinde duvardaki çatlaklar ve zeminde yaşanan açılmalar dikkat çekti.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler üzerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de konuyla ilgili bir rapor hazırlayarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sunarken inceleme başlatıldı. Ağustos 2017’de Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan Turkcell Süper Kupa maçıyla açılan stadyumun yüklenici firmasının uzman ekipleri ve inşaat mühendisleri tarafından yapılacak incelemenin ardından konuyla ilgili kamuoyuna bilgi verileceği ifade edildi. Başlatılan incelemenin ardından stadyumun geleceğine ilişkin karar verilecek.

roro.jpg

Samsun 19 Mayıs Stadı’nın inşaatı devam ederken bir çalışanın dile getirdiği sorun da sosyal medyada yeniden gündem oldu. Söz konusu videoda kolon noktalarının işaretlenirken herhangi bir hesap hatası yapıldığında noktanın rastgele değiştirildiğini ifade eden inşaat işçisi “10’uncu kata çıktın, kat payları kurtarmıyor bir süre sonra. Kolonu düzeltmen gerekmiyor mu?” sorusuna “Yok kolonu değiştirmiyoruz, işaret yerini değiştiriyoruz. Öyle olunca da bina düz değil sorunlu yükseliyor. Noktaya göre kolon ayarlamak yerine kolona göre nokta ayarlanıyor” cevabını vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN