1977’den bu yana seçim kaybetmiyor: Muhtar Tahir Sağsöz yarım asrı devirmek istiyor

1977’den bu yana seçim kaybetmiyor: Muhtar Tahir Sağsöz yarım asrı devirmek istiyor

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nin muhtarlığını 1977 yılından bu yana kesintisiz olarak sürdüren Tahir Sağsöz, bugüne kadar girdiği tüm seçimleri kazanarak mahallesine hizmet etmeye devam ediyor. 72 yaşındaki Sağsöz, 31 Mart'ta yapılacak olan muhtarlık seçimini de kazanarak görevinde yarım asrı tamamlamayı hedefliyor.

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nde 1977 yılından bu yana muhtarlık görevini sürdüren Tahir Sağsöz, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde 11. kez muhtar olmak için adaylığını açıkladı.

1977’den beri girdiği tüm seçimleri kazandı: Muhtar Tahir Sağsöz’ünhedefi görevde 50 yılı tamamlamak - 2

YAKLAŞIK YARIM ASIRDIR GÖREVDE

Yaklaşık yarım asra yaklaşan bir süredir mahallesine hizmet veren Sağsöz, bu kez de hizmet yarışına girmeye hazırlanıyor. Mahallesinin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve halka hizmet etmeyi bir yaşam biçimi olarak benimsediğini ifade eden Sağsöz, "Bugüne kadar belediye başkanlarıyla birlikte çalıştım ve her dönemde mahallemizin gelişimine katkıda bulundum. Mahallemiz, zamanla isim değişikliği yaşasa da benim için hizmet aynı heyecanla devam ediyor" şeklinde konuştu.

1977’den beri girdiği tüm seçimleri kazandı: Muhtar Tahir Sağsöz’ünhedefi görevde 50 yılı tamamlamak - 3

'MANEVİ BİR SORUMLULUK'

Mahalle muhtarlığını bir yaşam tarzı olarak gören Sağsöz, göreve başladığı ilk günkü heyecanı ve azmi hiç kaybetmediğini vurguladı. "Muhtarlık, her şeyden önce halkla iç içe olmayı gerektirir. Halkın sorunlarına çözüm bulmak, onların yanında olmak en büyük görevimizdir." diyen Sağsöz, görevinin maddi değil manevi bir sorumluluk olduğunu belirtti.

Asgari ücretin muhtarlara ödenmeye başlamasıyla birlikte muhtarlık görevinin daha cazip hale geldiğini ifade eden Sağsöz, "Muhtarlık, sadece para kazanma aracı değil, topluma hizmet etmenin bir yoludur. Herkesin desteğiyle bu görevi yıllardır layıkıyla sürdürdüm ve sürdürmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Seçim çalışmalarında rakipleri gibi poster veya afişler kullanmadığını belirten Sağsöz, "Benim için en önemli propaganda, halkın gönlünde olan bir figür olmaktır. Onların takdiriyle bu görevi sürdürdüm ve sürdürmeye devam edeceğim." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN