2 çocuk annesi Kader'in ölümünde kan donduran detaylar! 3 bilezik için 39 bıçak darbesi

2 çocuk annesi Kader'in ölümünde kan donduran detaylar! 3 bilezik için 39 bıçak darbesi

Samsun'da eşinin kuzeni Mehmet I., tarafından, kolundaki bilezikleri almak için öldürülen Kader Yıldırım'ın vücudunda 39 bıçak yarası tespit edildi. Mehmet I. ifadesinde, başka birine 300 bin lira borcu olduğunu, bilezikleri kolundan alıp borcu ödemek için cinayeti işlediğini itiraf etti.

Dehşete düşüren olay, dün Samsun Atakum ilçesi Balaç Mahallesi 1040'ıncı sokaktaki sitenin 13'üncü katında meydana geldi. Telefonla eşi Kader Yıldırım'a ulaşamayan Fatih Yıldırım (41), eve gitti. Komşusundan tornavida alıp yangın merdivenlerindeki kapıyı açan Yıldırım, 2 çocuk annesi eşini birçok yerinden bıçaklanmış halde kanlar içerisinde buldu.

Fatih Yıldırım'ın ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptığı kontrolde Kader Yıldırım'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yıldırım'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna, eşi Fatih Yıldırım ise ifadesi için emniyete götürüldü. Yıldırım'ın ilk ifadesinde, eşinin kolundaki bileziklerin çalındığını söyledi.

basliksiz-6.jpg

300 BİN LİRA BORCU VARMIŞ

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, cinayeti aynı binanın 3'üncü katında oturan ve Fatih Yıldırım'ın halasının oğlu olan Mehmet I.'nın işlediğini tespit edip, düzenlenen operasyonla şahsı gözaltına aldı. Bilezikleri de ele geçirdi. Mehmet I. ifadesinde, başka birine 300 bin lira borcu olduğunu, bilezikleri kolundan alıp borcu ödemek için cinayeti işlediğini itiraf etti.

basliksiz-5a.jpg
Mehmet I.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN