2 kişinin mezara 2 kişinin hapse gittiği kavga 'şakalaşma' yüzünden çıkmış

2 kişinin mezara 2 kişinin hapse gittiği kavga 'şakalaşma' yüzünden çıkmış

Diyarbakır’da çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi ölmüş 2 kişi ise yaralanmıştı. Bugün ortaya çıkan detayların ardından ölen ve yaralanan 2 kişinin yıllardır arkadaş olduğu ve kavganın şakalaşmanın ardından büyüyerek gerçekleştiği ortaya çıktı.

Diyarbakır Yenişehir’de 4 Nisan’da meydana gelen olayda iki arkadaş arasında çıkan tartışma büyüdü. Her iki taraf da kuzenlerini çağırdığı kavgada bıçaklar çekilince Eyüp Ahmet Akgök, Adem Polat ve Veysel Emra'yı, Veysel Emra ise Eyüp Ahmet Akgök'ü bıçakladı.

2 KİŞİ ÖLDÜ 2 KİŞİ YARALANDI

Kavgada, 19 yaşındaki Eyüp Ahmet Akgök ile 22 yaşındaki Veysel Emra hayatını kaybetti, kuzenleri Baran Emra ile Adem Polat ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

ŞAKALAŞMA KAVGAYA DÖNMÜŞ

Bugün kavgaya ilişkin detayların ortaya çıkmasının ardından Eyüp Ahmet Akgök ile Baran Emra'nın arkadaş oldukları, aynı pasajda farklı iş yerlerinde çalıştıkları ortaya çıktı. İki arkadaşın sıradan bir şakalaşmasının büyüyerek tartışmaya ve bıçaklı kavgaya dönüştüğü belirtildi.

Kavgada yaralanan Baran Emra ile Adem Polat, hastanedeki tedavilerinin ardından gözaltına alınıp tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN