24 katlı rezidans alevlere teslim olmuştu: Hasar gün aydınlanınca ortaya çıktı

24 katlı rezidans alevlere teslim olmuştu: Hasar gün aydınlanınca ortaya çıktı

Kadıköy Fikirtepe'de 24 katlı rezidansta çıkan yangında oluşan hasar gün aydınlanınca ortaya çıktı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yangınla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Yangın, dün saat 21.00 sıralarında Fikirtepe, Rüzgar Sokak'ta bulunan 24 katlı bir rezidansta çıktı. Binanın havalandırma sistemine yakın bir noktada başlayan yangın kısa sürede büyüyerek dış cepheye sıçradı. Binanın tüm katlarına doğru yayılan yangını görenler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

zz.jpg

BİR KİŞİ TEDAVİ ALTINA ALINDI

İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın sırasında binada bulunanlar tahliye edilirken, dumandan etkilenen bir kişi ise sağlık ekiplerince tedavi altına alındı.

455.jpg

Yangın ekiplerin bir saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Günün ilk ışıklarıyla rezidansta oluşan hasar ortaya çıktı. Öte yandan, olay yeri inceleme ekiplerinin yangınla ilgili çalışmaları sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN