48 öğrenci okulda tavuk pilav yedi, sonu hastanede bitti! Aileler soluğu hastanede aldı

48 öğrenci okulda tavuk pilav yedi, sonu hastanede bitti! Aileler soluğu hastanede aldı

Aydın'da bir okulda yapılan etkinlikte öğrenciler, tavuk pilav yedi! Tavuk pilav yiyen 48 öğrenci fenalaştı! Rahatsızlanan öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırıldı...

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan bir okulda meydana gelen olayda, öğrencilerin yedikleri tavuklu pilavdan sonra rahatsızlanmalarıyla başlayan endişe verici durum devam ediyor. Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte tavuk pilavı yiyen 5. sınıf öğrencileri, akşam saatlerinde fenalaşmaya başladılar. Mide bulantısı ve kusma gibi şikayetlerle hastaneye kaldırılan öğrenci sayısı şu ana kadar 48'e ulaştı.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

aydin.jpg

Olayın ardından sağlık ekipleri hızla müdahalede bulunurken, bazı öğrencilerin taburcu edildiği öğrenildi. Doktorlar, öğrencilerin durumlarının ciddiyet arz etmediğini belirtirken, şüpheli gıda zehirlenmesi vakasıyla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.

Ailelerin endişe ve panikle hastaneye akın ettiği, bazı velilerin ise çocuklarını okuldan aldığı belirtildi. Yetkililer tarafından, öğrencilerin sağlık durumlarının yakından takip edildiğini ve gerekli tedbirlerin alındığını vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN