7 yaşında bir çocuk ve 2 esnafı yaralamıştı: 30'dan fazla suç kaydı olan şüpheli serbest

7 yaşında bir çocuk ve 2 esnafı yaralamıştı: 30'dan fazla suç kaydı olan şüpheli serbest

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde park nedeniyle iki esnafı ve bir çocuğu yaralayan şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin 30'dan fazla suç kaydı olduğu ortaya çıkarken, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Arnavutköy'de geçtiğimiz günlerde aracıyla ilerleyen F.A, bu sırada iş yerinin önüne aracını park etmeye çalışan esnafla yolu kapattıkları gerekçesiyle tartıştı.

F.A, aracından silahla ateş ettiği iş yeri sahipleri F.Ö. ile K.T'yi yaraladıktan sonra kaçtı. Çıkan mermilerden birisi de annesiyle birlikte okuldan dönen 7 yaşındaki Y.S. isimli çocuğun yüzünden yaralanmasına neden oldu. İşyeri sahipleri ve çocuk hastanede tedavi altına alınırken, polis olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

30'DAN FAZLA SUÇ KAYDI VAR

Şüpheli F.A'yı Eyüpsultan'da gözaltına alan ekipler, olayda kullandığı değerlendirilen silahı da ele geçirdi.

Hakkında 30'dan fazla suç kaydı bulunan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada, olay, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iş yerinin önüne aracını park eden esnaf ile arkadan araçla gelen şüphelin, silahla ateş etmesi ve kaçması yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN