7 yaşındaki çocuk milyoner oldu! Aşiretin sünnet düğününde rekor: Takılan parayı duyanlar düşüp bayılacak

İstanbul’da aşiret bir ailenin oğullarına düzenlediği sünnet düğününde takı rekoru kırıldı. Takılan takıların ardından 7 yaşındaki çocuk milyoner oldu. İşte, takılan parayı duyanların düşüp bayılacağı o sünnet düğününün detayları…

Show Haber'in haberine göre, aşiret olan bir ailenin sünnet düğününe ait görüntüler sosyal medyada olay oldu. Karslıları İstanbul’da toplayan sünnet düğününde salon altın ve paralarla dolup taşarken, 7 yaşındaki çocuğa takılan para toplam 12 milyon 550.000 TL oldu.

PARALARI SAYMAK İÇİN 6 AYRI MASADA 6 AYRI EKİP KURULDU

Toplanan paraların valize sığmadığı sünnet düğününde paraları sayması için 6 ayrı masada 6 ayrı ekip kuruldu. 6.000 kişinin katıldığı sünnet düğününde 7 yaşındaki çocuğa 12 milyon 550.000 TL takılırken, çeyrek ve yarım altınların yanı sıra küçük çocuğa araba hediye eden dahi oldu.

asiret.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN