8 kişinin öldüğü kazada “şoför uyudu” iddiası

8 kişinin öldüğü kazada “şoför uyudu” iddiası

Bursa - Kars seferini yapan yolcu otobüsünün yaptığı kazadan yaralı olarak kurtulan Sinan Kırıktaş, otobüs şoförünün uyuduğunu iddia etti. Kırıktaş, “Şoför uyuyakaldı. Bir anda ağabey, ağabey dedim. Kafasını kaldırdı. O panikle sağ sol yapayım derken viyadükten aşağı uçtuk.” dedi.

Bursa’dan Kars’a gitmekte olan Turgut Reis firmasına ait otobüs, önceki gün Sarıkamış ilçesinde yoldan çıkarak Karakurt Viyadüğü’nden düşmüştü. Kazada, 8 kişi yaşamını yitirmiş, 22 kişi de yaralanmıştı.

Kazadan yaralı kurtulan yolculardan Sinan Kırıktaş, kazaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

iii.jpg

Kırıktaş, kazanın, otobüs şoförünün uyuması nedeniyle gerçekleştiğini iddia etti.

Ankara’dan bindiği otobüste, en önden üçüncü sırada yolculuk yaptığını anlatan Kırıktaş, “Şoför uyuyakaldı. Bir anda ağabey, ağabey dedim. Kafasını kaldırdı. O panikle sağ sol yapayım derken viyadükten aşağı uçtuk. Sırayla, peyderpey takla attıkça her birimiz camlardan bir yere savrulduk.” şeklinde konuştu.

Kazada annesinin de yaralandığını söyleyen Kırıktaş, “Annemin kaburgasında kırık var, ufak tefek ağrıları var iyi ama çok şükür, o kurtuldu. Kardeşimin çocuğunun biri kurtuldu. Biri de üniversite hastanesinde kolunda ve sağ bacağında kırık var. Benim de sağ omuzunda kırıklar var.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN