Ablasının HES kodu ile seyahat eden koronavirüs hastası denetimde yakalandı

Ablasının HES kodu ile seyahat eden koronavirüs hastası denetimde yakalandı

Jandarmanın yaptığı denetimde koronavirüs hastası gencin ablasının HES kodu ile seyahat ettiği anlaşıldı.

Ankara-Çorum seferini yapan yolcu otobüsünü Kırıkkale Yahşinan'da durduran jandarma ekipleri yolcuların kimlik bilgilerini kontrol etti. Bu esnada İsmail Şahin isimli kişinin koronavirüs hastası olduğu halde otobüste olduğu anlaşıldı.

Jandarma ekipleri, durumu İl Salgın Denetim Merkezine bildirdi. Trafik kontrol noktasına gelen filyasyon ekipleri, İsmail Şahin ile HES kodunu kullandığı ablası Zeynep Şahin’e 3 bin 69’ar lira idari para cezası uyguladı.

Ablasının HES kodu ile otobüste seyahat eden İsmail Şahin, "Ablama mesaj attım. Abla bana bilet al dedim. ’Tamam ben alayım’ dedi. Belge almaya gerek var mı dedim. O hiç bir şey sormadı, bir şeyden de haberi yok zaten. ’Ben hallederim’ dedi. Ondan sonra bileti aldı. Ablamın zaten hiçbir şeyden haberi yok" dedi. Ekiplere, "Ben pozitif miyim" diyerek, filyasyonun ne anlama geldiğini sordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN