Adana’da korkutan gece! Her yer bir anda bembeyaz oldu… Ardından korkunç bir patlama sesi

Adana'da meydana gelen patlama seslerinin nedeni belli oldu! Gece saatlerinde başlayan olayın ardından gökyüzü resmen beyaza boyandı! Korku dolu geceden gelen görüntüler sosyal medyada viral oldu. İşte o anlar...

Adana'da duyulan patlama sesleri uykuları kaçırdı. Gece saatlerinde başlayan korkutucu seslerin ardından gökyüzü bembeyaz oldu. Film sahnesinden çıkmış gibi görüntüler sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

ADANA'DA KABUS GİBİ GECE

Adana'da yaşanan hava olayı gece saatlerinde bölge halkını korkuttu. Karataş ilçesinde gerçekleştiği paylaşılan görüntüler sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Viral olan görüntülerin merkezde etkili olmadığı paylaşılırken, korkutucu patlama sesleriyle birlikte bölge halkına uykular haram oldu.

Gece saatlerinde başlayan şimşekler adeta bir gündüzmüş gibi şehri aydınlatıyor. Gökyüzünde yaşanan parlaklığın ardından gelen korkunç patlama sesleri uyuyanları da yatağından kaldırdı. Film sahnelerini aratmayan görüntüler için "Süper Sonic" iddiaları paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN