Adana’da nerede ne yiyeceğim derdi bitiyor! Aradığınız tüm lezzetleri o noktada bulabileceksiniz

Adana’da nerede ne yiyeceğim derdi bitiyor! Aradığınız tüm lezzetleri o noktada bulabileceksiniz

Adana’ya gidince her lezzetini tatmak isteyenlere müjde! Adana’ya gidince nerede ne yiyeceğim derdi bitiyor! Sokak sokak gezmenize gerek kalmayacak. Aradığınız tüm lezzetleri o noktada bulabileceksiniz...

Yüreğir Belediyesi, Atakent ve Yavuzlar Mahalleleri'nde yapımı süren sosyal tesislerle, Adana'nın zengin mutfağını ve kültürel mirasını ön plana çıkaracak. Atakent'teki 15 Temmuz Şehitler Parkı yanında ve Yavuzlar'da Seyhan Nehri kıyısında yer alan bu tesisler, Adana'ya özgü lezzetlerin buluşma noktası olacak.

‘HEPSİNDEN SADECE BİRER TANE BULUNACAK’

Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana lezzetlerinin buluşma noktası olacağını belirterek “Sosyal tesislerde kebapçı, şırdancı, şalgamcı, Adana’ya özgü yemekler, tatlıcı, bici bici gibi lezzetlerin bulunduğu dükkânlar olacak. Her lezzetten tek dükkân olacak ve hepsinden sadece birer tane bulunacak. Bu markalar halkın en beğendiği isimlerden seçilecek” dedi.

‘ADANA’YA ÖZGÜ TÜM YİYECEK, İÇECEK VE TATLILAR BULUNACAK’

Adana dışından gelenlerin aradığı her lezzeti tek noktada bulacağını belirten Başkan Kocaispir, “Yüreğirli artık Adana’ya şehir dışından misafiri geldiğinde Adana’nın tüm lezzetlerini tatması için sosyal tesislerimize getirmesi yeterli olacak. Çünkü burada Adana’ya özgü tüm yiyecek, içecek ve tatlıları bulabilecekler” şeklinde konuştu.

Yeni sosyal tesislerin sadece lezzetlerle sınırlı kalmayacağını belirten Başkan Kocaispir, mini havuzları, havuz başı oturma alanları ve estetik peyzaj düzenlemeleriyle Yüreğir'e ayrı bir değer katacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN