Adresine gelen polislere ateş açtı: 3 polis yaralandı, saldırgan öldürüldü

Adresine gelen polislere ateş açtı: 3 polis yaralandı, saldırgan öldürüldü

Kahramanmaraş'ta polis tarafından aranan ve yakalanması için adresine gidilen şahıs polislere ateş açtı. Silahlı saldırıda 3 polis memuru yaralanırken, şüpheli ölü ele geçirildi.

Olay, sabah saatlerinde Divanlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, polisler aranan bir kişiyi yakalamak için adrese gitti. Bu sırada evden ateş açıldı. Açılan ateşte 3 polis memuru yaralanırken, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Şüpheli ise ölü olarak ele geçirildi. Yaralı polisler ambulanslarla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

VALİ COŞKUN: POLİSLERİN SAĞLIKLARI İYİ

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Necip Fazıl Şehir Hastanesini kaldırılan yaralı polis memurlarını ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve doktorlardan polislerin sağlık durumları hakkında bilgi alan Coşkun, "Arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Çok şükür sağlıkları yerinde. Çok şükür bir sıkıntı yok" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN