Ahmetli heyetinden Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti

Ahmetli heyetinden Başkan Zeyrek’e tebrik ziyareti

Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş, CHP Ahmetli İlçe Başkanı Recep Öztürk ve Belediye Meclis Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti.

Manisalıların çok büyük desteğiyle Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Zeyrek’i tebrik eden Ahmetli heyeti, başarılar diledi.

Bir yandan il genelinde hizmet ve yatırımların planlamasını yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, bir yandan da tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Bu kapsamda Başkan Zeyrek, Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş, CHP Ahmetli İlçe Başkanı Recep Öztürk ve Belediye Meclis Üyelerini konuk etti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Manisalıların çok büyük desteğiyle Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek’i tebrik eden Ahmetli heyeti, başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan Başkan Zeyrek de, Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Beş yıl boyunca gecesini gündüzüne katacağını vurgulayan Başkan Zeyrek, “Hiç kimseyi ötekileştirmeden, 17 ilçemize en iyi yatırım ve hizmetleri yapmak için çalışacağız. Bu anlamda Ahmetli ilçemize de Fuat başkanım ile beraber ihtiyaç duyulan projeleri hayata geçireceğiz. Sizlerin vesilesiyle tüm Ahmetlili hemşerilerimize selamlarımı iletiyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN