AK Partili Öz: Malatya'nın gerisinde kaldık

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulunarak ''90'lı yıllarda Maraş'a gidiyordum. Maraş'a gidip gelirken Malatya'yı görüyordum. Malatya ile Erzurum arasındaki fark 10 - 15 yıllık bir fark vardı. Malatya biraz ilerdeydi. şu anda Malatya'yı aldı götürdü. Malatya ile neredeyse kıyaslanır olmaktan çıktık.'' dedi.

ORHAN BAKIRCI/ERZURUM

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İçişleri Eski Bakanı Selami Altınok'un olduğu toplantıda konuşan Öz şunları söyledi:

"Ben 90'lı yıllarda Maraş'a gidiyordum. Maraş'a gidip gelirken Malatya'yı görüyordum. Malatya ile Erzurum arasındaki fark 10 - 15 yıllık bir fark vardı. Malatya biraz ilerdeydi. Biraz önce başkanımızın dediği uyum o kadar önemli ki. Malatya'da sağlanan uyum hem Anavatan döneminde Turgut Özal döneminde onun da vermiş olduğu bir heyecan ve siyasetin bütün çalışması şu anda Malatya'yı aldı götürdü. Malatya ile neredeyse kıyaslanır olmaktan çıktık. Yine 90'lı yılların sonunda Celalettin Güvenç bey vali iken bir firma geldi bizim burada yatırım yapmak istedi. Aynı şeyi yaşadık; bir hafta bir tane muhatap bulamadık"

Öz'ün açıklamalarını İçişleri Eski Bakanı Selami Altınok, AK Partili Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Sekmen ve AK Partili Aziziye ilçe Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan dikkatle takip etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN