AKOM'dan İstanbul için gök gürültülü sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşüyor

AKOM'dan İstanbul için gök gürültülü sağanak uyarısı! Sıcaklık 10 derece birden düşüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri sebebiyle önlem çağrısında bulundu. Bugün öğle saatlerinden sonra beklenen rüzgarın kuzeyli yönlerden eserek saatte 30 ila 60 kilometre hıza ulaşması ve sıcaklıklarda 8 ila 10 derece ani düşüşler yaşanması bekleniyor.

AKOM, yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri nedeniyle yollarda göllenme ve kot seviyesinin altında kalan kesimlerde su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı.

AKOM'dan yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden sonra rüzgarın kuzeyli yönlerden eserek saatte 30 ila 60 kilometre hıza ulaşmasıyla, sıcaklıkların 8 ila 10 derece birden azalacağı belirtildi.

İstanbul genelinde vatandaşların dikkatli olması ve gerekli tedbirleri almaları istenirken, acil durumlar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 153 İBB İletişim Merkezi'nden yardım talep edilebileceği hatırlatıldı.

Yarından itibaren tekrar güneşli yaz günlerinin yaşanacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN