Ankara'da mangalını alan oraya koştu! Saklı cennette kar mangalı keyfi: Havası ve manzarasıyla Ankaralıların yeni gözdesi olacak

Ankara'da mangalını alan oraya koştu! Saklı cennette kar mangalı keyfi: Havası ve manzarasıyla Ankaralıların yeni gözdesi olacak

Gezmeyi sevenler, yeni yerler keşfetmekten haz duyanlar ve her gününü dolu dolu geçirmek isteyenler resmen Ankara’daki o yere akın etti. Özellikle de mangal severler mangalını alıp oraya koştu. Saklı cennette karma mangalı keyfi hiç bitmesin isteyeceksiniz. Bu manzara Ankaralıların yeni gözdesi haline gelecek…

Son günlerde havalar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken Ankara’nın Çubuk ilçesindeki Karagöl Tabiat Parkı, yağan karla beraber bembeyaz oldu. Bu görüntü muazzam bir manzarayı beraberinde getirirken özellikle kış severler baka baka doyamadı. Üstelik kar kış demeden piknik yapanlar bile oldu.

KARA KARŞI MANGAL YAKTILAR

Ankara’nın Çubuk ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı kendini gösterdi. Özellikle de ilçenin 22 kilometre uzağında bulunan Karagöl Tabiat Parkı, resmen bembeyaz oldu. Adeta kartpostallık görüntüler ortaya çıkarken vatandaşlar ise bunu fırsat bilerek bölgede mangal yakıp piknik yaptılar. Kimisi yürüyüş yaparak manzaranın tadını çıkartırken kimisi şehrin stresinden uzaklaşmak için saatlerce manzaraya karşı oturup dinlendi.

yeni-proje-25-001.jpg

“MANGALIMIZI YAKIYORUZ, GEZİYORUZ…”

Ziyaretçilerden Serkan Ünal, Çubuk’ta yaşadığını ve sürekli Karagöl’e geldiklerini belirterek, "Mangalımızı yakıyoruz, geziyoruz, çok güzel oluyor. Kar yağışı sonrası burayı görmek çok güzel duygu. Karagöl gibi bir yer görmedim, duymadım. Herkes burayı tercih ediyor. Vatandaşların gelmesini tavsiye ederim, her tarafta piknik yerleri var. Doğa, manzara, çok güzel bir yer" dedi.

yeni-proje-26-001.jpg

FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN EN İDEAL YERLERDEN

Emrah Çetin yaz kış demeden sürekli Karagöl’e geldiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Karagöl bayağı güzel bir yer. Yazın genellikle piknik amaçlı geliyoruz, kışın da kar yağdığında çocukları gezdirmeye geliyoruz. Benim bildiğim kadarıyla dibi olmayan bir göl. İçerisinde çok büyük balıkların olduğu söyleniyor. Ankara’dan buraya çok kişi ziyarete geliyorlar. Gelecek kişilere de tavsiye ederim. Kesinlikle gelip bu doğayı görmeleri lazım. Kızımla beraber kardan adam yaptık, kartopu savaşı yaptık. Fotoğraf çekindik."

yeni-proje-27.jpg

Babasıyla Karagöl’e gelen Zeynep Çetin ise, "Burada piknik yapmak çok güzel oluyor. Eğlenceli oluyor. Yaz ayında daha çok yapıyoruz. Kartopu oynadık, kardan adam yaptık, eğlendik” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN