Ankara'da otobüsün ortasına büyük tuvaletini yaptı! Bir yolcu o anı kaydederek isyan etti: "Şuna bakın, terbiyesiz adam"

Ankara'da otobüsün ortasına büyük tuvaletini yaptı! Bir yolcu o anı kaydederek isyan etti: "Şuna bakın, terbiyesiz adam"

Ankara’da akıl almaz olay! Otobüse binen yolcular ağır kokuyla karşılaştı, ardından gördükleri manzara karşısında şok oldular! Bir yolcu o anı kaydederek isyan etti: "Şuna bakın, terbiyesiz adam" Otobüsün ortasına büyük tuvaletini yaptı...

Ankara'da EGO Genel Müdürlüğü'ne ait bir otobüsün içinde yaşanan iğrenç olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bir vatandaşın kaydettiği görüntülerde, otobüsün ortasına tuvaletini yapan bir adamın olduğu iddia edildi.

OTOBÜSÜN ORTASINA TUVALETİNİ YAPTI

640xauto.webp

Otobüse binen vatandaş, ön kapıdan içeri girdiği anda ağır bir kokuyla karşılaştı. Hemen ardından otobüsün ortasında yapılan iğrençliği kameraya kaydeden vatandaşın isyanı sosyal medyada paylaşıldı.

640xauto-1.webp

Görüntülerde yaşanan skandala isyan eden adam "Arkadaşlar böyle bir şey yok! Her yer nezih ne güzel ama adam kartını göndermemiş otobüse s...! Böyle bir şey yok ya. Adam büyük abdestini yapmış ya! Şuna bakın, terbiyesiz adam!" şeklinde sitemini dile getirerek dikkat çekti.

640xauto-2.webp​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN