Ankara'da otomobil köprüden düştü: Ölü ve yaralılar var

Ankara'da otomobil köprüden düştü: Ölü ve yaralılar var

Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin köprü bariyerine çarpması sonucu 3 gençten biri hayatını kaybetti, 2'si ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde saat 04.30 sıralarında 44 EB 556 plakalı otomobilin sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek köprü bariyerine çarptı. Şiddetli çarpışma sonucu otomobil ikiye bölünerek bir kısmı köprüden tren rayına düştü.

Çevredekilerin hemen ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak kazada otomobilde bulunan 3 gençten biri, olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer iki yolcu ise ağır yaralı olarak kurtarılabildi.

8631005.jpg

Hayatını kaybeden genç, olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından morga kaldırılırken, yaralılar ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere sevk edildi.

8631006.jpg

Kaza sonrasında polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kazanın neden kaynaklandığını belirlemek için çalışmalar sürüyor. Bu acı olay, sürücülerin trafik kurallarına daha dikkatli uymaları gerektiğini bir kez daha hatırlatırken, kazada hayatını kaybeden gencin ailesine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN