Ankara’da ramazanda et girmeyen ev kalmayacak! ABB’den ucuz et hamlesi: İndirimli satışlar 1 ay boyunca devam edecek

Ankara’da ramazanda et girmeyen ev kalmayacak! ABB’den ucuz et hamlesi: İndirimli satışlar 1 ay boyunca devam edecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ramazan ayı için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ABB’den ucuz et hamlesi geldi. ABB, Ankara’da her eve et girsin diye 1 ay boyunca indirimli et ve kıyma satışı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…

11 ayın sultanı Ramazan’ın gelişiyle birlikte Ankaralılara güzel haber de verildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yapılan açıklamada, 1 ay boyunca sürecek indirimli satışın müjdesi verildi.

1 AY BOYUNCA İNDİRİMLİ ET SATIŞI DEVAM EDECEK

ABB tarafından yapılan yazılı açıklamada, Ankaralı üreticilerden temin edilen et ürünlerinin 11 Mart Pazartesi günü itibariyle Ramazan ayı boyunca indirimli olarak Başkent Market şubelerinde satışa sunulacağı belirtildi.

baskent-market-1.jpg

GİMAT, Batıkent, Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ, Kızılay, Şafaktepe ve Etimesgut Başkent Market şubelerinde, 10.00-17.00 saatlerinde kıyma 369, kuşbaşı 379 ve dana sucuk TL’den satışa sunulacak.

Alışverişlerde Başkent Kart ile kredi kartı geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN