Korkunç kaza akşam saat 21.00 sularında Dumlupınar Bulvarı Eskişehir istikametinde meydana geldi. M.A. idaresindeki 06 HL 601 plakalı otomobilin ters yönde ilerlediği sırada, karşıdan gelen 35 DF 976 plakalı araçla çarpıştığı öğrenildi.

İKİ SÜRÜCÜ DE HAYATINI KAYBETTİ
Çarpışmanın etkisiyle iki otomobil adeta demir yığınına dönerken, motor blokları ve araç parçaları metrelerce uzağa savruldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, iki sürücünün de hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazanın ardından olay yerinde inceleme yapan cumhuriyet savcısı, trafik akışının araçlar yoldan kaldırılana kadar alternatif güzergâhlara yönlendirildiğini bildirdi. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.



