Ankara'da yangın faciası: 81 yaşındaki Necla teyze hayatını kaybetti

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, mahallede Necla Teyze olarak bilinen 81 yaşındaki Ülker Güleryüz, yaşadığı gecekonduda çıkan yangında hayatını kaybetti. Olayla ilgili kundaklama ihtimali üzerinde durulurken, yetkililer soruşturma başlattı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşanan trajik olay, günün ilerleyen saatlerinde korkunç bir şekilde son buldu. Mahallede Necla teyze olarak bilinen 81 yaşındaki Ülker Güleryüz, evinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Olay Gültepe Mahallesi 745. Sokak’ta akşam saatlerinde meydana geldi.

Durumun bildirilmesi üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı, ancak ne yazık ki sağlık ekipleri Ülker Güleryüz’ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Yangınla ilgili detaylı inceleme başlatan polis ekipleri, olayın gerekçesini araştırmaya devam ediyor.

ankara-da-gecekondu-yangininda-hayvansever-ka-18390177-amp.webp

EVİNDE YANARAK CAN VERDİ

İddiaya göre, Altındağ Belediyesi'ne bağlı ekipler, sabah saatlerinde 81 yaşındaki Necla Teyze’nin (Ülker Güleryüz) köpeğini almak için eve geldi. Yaşlı kadın, ekiplerin köpeğini almasına karşı çıkarak, "Almayın, köpeğimi bırakın" diyerek yalvardı. Necla Teyze’nin köpeğini sahiplenmesinin ardından ekipler, köpeği barınağa götürdü.

Ancak, köpeği aldıktan sadece birkaç saat sonra büyük bir facia yaşandı. Akşam saatlerinde, Necla Teyze'nin (Ülker Güleryüz) evi yangın sonucu tamamen yandı. Evde yalnız olan yaşlı kadın, yangında hayatını kaybetti. Kundaklama ihtimali üzerinde durulurken, emniyet güçleri olay yerinde incelemelere başladı. Yaşlı kadının cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp’a gönderildi.

'KUNDAKLAMA İDDİASI'

Yangını haber alan hayvanseverler ise bölgeye gelirken, komşu Yasemin Ünal, Güleryüz ile en son saat 17.00 sıralarında eve girmeden konuştuğunu ve evde tüp ya da ocak kullanılmadığını ifade etti. Bu yüzden evin kundaklanmış olabileceğini belirten Ünal, "Ben yangını gördüm, koştum kapısını kırdım. Bağırdım, 'Necla Teyze çık' diye, belki o sırada kalktı, düşmüş. Dumandan mı zehirlendi yanarak mı öldü bilmiyorum, büyük ihtimalle yanarak öldü. Suyla söndürmeye çalıştım ama söndüremedim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN