Ankara’da yaşayanların yeni adresi! 7’den 70’e herkes akın ediyor: AVM’lerin pabucu resmen dama atılacak

Ankara’da yaşayanların yeni adresi! 7’den 70’e herkes akın ediyor: AVM’lerin pabucu resmen dama atılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Mamak’ta yapımını tamamlayarak hizmete açtığı o yer Ankara’da yaşayanların yeni adresi oldu. Tam 25 bin metrekarelik alana inşa edilen ve hizmete açılan o yere 7’den 70’e herkes akın ediyor…

Başkent halkının yaşam kalitesini artırarak, ailecek güzel vakit geçirebilecekleri alanları artırmak isteyen Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yeni hizmetini Başkent halkının kullanımına sundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın açılışını yaptığı Mamak Mutlu Aile Yaşam Merkezi, vatandaştan yoğun ilgi görüyor.

Mutlu Mahallesi’nde 25.000 metrekarelik alana kurulan ve 6 katı olan dev Aile Yaşam Merkezi’nin bünyesinde; gençlik merkezi, çocuk etkinlik merkezi, çocuk kulübü, kişisel gelişim merkezi, danışmanlık merkezleri, BELMEK, e-spor merkezi ve bağımlılıkla mücadele merkezi gibi birçok alan bulunuyor. AYM’de aynı zamanda konferans salonu, fuaye alanı, kütüphane, kafeterya, teras, spining salonu, fitness salonu, sauna ve kapalı havuz gibi ortak kullanım alanları da bulunuyor. Aile Yaşam Merkezi içerisinde tasarlanan bu alanlar; zihinsel, fiziksel ve sosyal açıdan tüm talep ve ihtiyaçları karşılayacak, 7’den 70’e her yaşa hitap edecek şekilde dizayn edildi.

ankara-mamak-mutlu-aile-yasam-merkezi.jpg

E-SPOR MERKEZİ’NDEN ÇOCUK ETKİNLİK MERKEZİ’NE KADAR HER ŞEY VAR

Ankaralıların yaşam kalitesini artırmak için Aile Yaşam Merkezi sayısını artırmaya devam edeceklerini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Serkan Yorgancılar, “Mamak Mutlu Aile Yaşam Merkezi’ni hizmete açmış bulunmaktayız. Bu dev tesisimiz iki tane yüzme havuzumuz, kapalı spor salonumuz, E-Spor Merkezimiz ve çocuk etkinlik merkezimiz gibi birçok aktiviteyi barındırıyor. Bu açılan merkezle birlikte açılan Aile Yaşam Merkezi sayımız 34’e çıktı. 25’inci Çocuk Etkinlik Merkezimizi açtık. 5 tanesini de açmak üzereyiz. Buradaki kadın lokali ile birlikte kadın lokali sayımız 24 oldu. Buradan bütün Ankaralılara seslenmek istiyorum, AVM’ye değil AYM’ye gelin." İfadelerine yer verdi.

ankara-mamak-mutlu-aile-yasam-merkezi-1.jpg

YILLIK ÜYELİK ALINIYOR

Mamak Mutlu Aile Yaşam Merkezi’ni kullanmak isteyen vatandaşlar ise merkeze üyelik sistemiyle alınıyor. 3-18 yaş aralığında olanların üyeliği form ile yapılırken, 29 yaşına kadar olan vatandaşlardan hiçbir üyelik ücreti alınmıyor. 30-60 yaş aralığında olanların üyeliği yıllık 214.50 TL karşılığında yapılırken, yine 61 yaş ve üzerinden de hiçbir ücret talep edilmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (34)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
34 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN