Ankara'da yol çöktü: Bundan sonra da olacak!

Ankara'da yol çöktü: Bundan sonra da olacak!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, dere yatağının üzerine inşa edilen yolun altında biriken kanalizasyon suları nedeniyle büyük bir çökme meydana geldi. Olay, Melih Gökçek Bulvarı üzerinde saat 10.00 sularında gerçekleşti ve çevrede büyük bir paniğe yol açtı. Çökme sonucunda 10 metre derinliğinde ve 5 metre çapında devasa bir çukur oluştu. Yetkililer, olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri alırken, Belediye ekipleri tarafından çukurun onarım çalışmaları başlatıldı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, dere yatağının üzerine inşa edilen yolun çökmesiyle dev bir çukur oluştu. Olay, Melih Gökçek Bulvarı üzerinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi ve bölge sakinlerinde büyük paniğe yol açtı. Kanalizasyon sularının birikmesi sonucu 10 metre derinliğinde ve 5 metre çapında devasa bir çukur ortaya çıktı.

ÇÖKME SONRASI TRAFİĞE KAPATMA

Yolun çökmesiyle birlikte Melih Gökçek Bulvarı, araç trafiğine kapatıldı ve çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. Belediye ekipleri, bulvarda onarım çalışmalarına hızla başladı. Bölgedeki altyapı sorunları nedeniyle çökme riski taşıyan yolların durumu yeniden değerlendirilmeye alındı.

'ÇÖKMELER BUNDAN SONRA DA OLACAK'

Bölge esnafından Murat Akçeşme, daha önce 2013 yılında da benzer bir olay yaşandığını belirterek önemli uyarılarda bulundu. Akçeşme, "O zaman bir vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Burada bir dere yatağı mevcut. Bu nedenle zaman zaman çökmeler meydana geliyor. Bundan sonra da olacaktır. Bunun önlemini alınmalı. Allah'tan şansımıza bir kaza olmadı. Yol çöktü ve yukarıya doğru su çıktı. Yakınında bir araç vardı, arkadaş hemen durdu. Gerekli çalışmalar yapılıyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN